Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Valeriu Gheorghiță, despre vaccinarea copiiilor și adolescenților: "Avem peste 20 de milioane de doze de la compania Pfizer livrabile până în septembrie. Ne asigura vaccinarea și pentru această grupă" (VIDEO)

Valeriu Gheorghiță, despre vaccinarea copiiilor și adolescenților: "Avem peste 20 de milioane de doze de la compania Pfizer livrabile până în septembrie. Ne asigura vaccinarea și pentru această grupă" (VIDEO)

Un articol de: Gabi Florea - 11 Mai 2021, 11:39
Valeriu Gheorghiță, despre vaccinarea copiiilor și adolescenților: "Avem peste 20 de milioane de doze de la compania Pfizer livrabile până în septembrie. Ne asigura vaccinarea și pentru această grupă" (VIDEO) Foto: Hepta - DPA Images / Carlos Guzman Eveniment

Valeriu Gheorghiță a declarat marți că pentru grupa de vârstă 12-15 ani, campania de informare privind vaccinarea ar trebui să se concentreze în special asupra părinților. De asemenea, acesta a dat asigurări că România are deja suficiente doze de vaccin de la Pfizer pentru a desfășura această etapă de vaccinare:

“Dacă vorbim de grupa de vârstă de 12-15 ani, cred că mai degrabă este informarea părinților decât informarea minorilor și a adolescenților. Sunt convins că părinții care s-au vaccinat vor accepta mult mai ușor și vor dori chiar să își vaccineze copiii, dar sigur avem nevoie de informare și în acest sens care să fie particularizată pentru această grupă de vârstă: de ce este important să se vaccineze, care sunt beneficiile, aici se au în vedere o serie de parteneriate cu OMS, cu UNICEF, cu medicii de familie, care aun rol foarte important în a defini o strategie adresată acestei grupe de vârstă.

Avem peste 20 de milioane de doze de la compania Pfizer care sunt livrabile până în septembrie , ceea ce ne asigura vaccinarea și pentru această grupă de vârstă. Nu trebuie să mai contractăm doze suplimentare”, a precizat Valeriu Gheorghiță.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.