Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Valeriu Gheorghiță, despre vaccinarea copiilor și adolescenților împotriva COVID-19: “Schema și doza vor fi nemodificate față de cele aplicate în cazul adulților”

Valeriu Gheorghiță, despre vaccinarea copiilor și adolescenților împotriva COVID-19: “Schema și doza vor fi nemodificate față de cele aplicate în cazul adulților”

Un articol de: George Lupu - 04 Mai 2021, 15:42
Valeriu Gheorghiță, despre vaccinarea copiilor și adolescenților împotriva COVID-19: “Schema și doza vor fi nemodificate față de cele aplicate în cazul adulților” Foto: Hepta.ro / Abaca Press / Moritz Thibaud/ABACA Eveniment

Valeriu Gheorghiță a declarat arți, în legătură cu perspectiva vaccinării împotriva COVID-19 a copiiilor și adolescenților, că procedura este aproape la fel ca cea aplicată adulților. Atât schema, cât și doza administrată sunt neschimbate.

Cred că va depinde foarte mult de nivelul de informare și de comunicare. Este un element critic din punctul meu de vedere și din pucntul tuturor de vedere. În ceea ce privește modalitatea de vaccinare, cu siguranță se va folosi infrastructura actuală, ținând cont de faptul că vaccinul care va primi autorizare va fi vaccinuld e la Pfier care are acest lanț particular de frig și va trebui să asigurăm condițiile pentru menținerea calității acestor vaccinuri.

Ca atare, singura mențiune este legată de preentarea minorului împreună cu un adult care îl reprezintă legal. Altfel consințământul se oferă de către tutorele legal. Procedura de vaccinare este similară. Schema este aceeași, doza este la fel, nemodificată.

Citeşte mai multe despre:   Valeriu Gheorghita,   COVID-19