Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Valeriu Gheorghiță: În perioada 31 mai – 1 iunie va fi un maraton de vaccinare dedicat adolescenților între 16 și 18 ani. În felul acesta vrem să marcăm Ziua internațională a Copilului (VIDEO)

Valeriu Gheorghiță: În perioada 31 mai – 1 iunie va fi un maraton de vaccinare dedicat adolescenților între 16 și 18 ani. În felul acesta vrem să marcăm Ziua internațională a Copilului (VIDEO)

Un articol de: Irina Mina - 25 Mai 2021, 14:58
Valeriu Gheorghiță: În perioada 31 mai – 1 iunie va fi un maraton de vaccinare dedicat adolescenților între 16 și 18 ani. În felul acesta vrem să marcăm Ziua internațională a Copilului (VIDEO) Foto: Guvernul României / Facebook Eveniment

Medicul Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare, a declarat, marți, într-o conferință de presă, că în perioada 31 mai – 1 iunie va fi un maraton de vaccinare dedicat adolescenților între 16 și 18 ani, pentru a marca Ziua internațională a Copilului.

„În perioada 31 mai – 1 iunie va fi un maraton de vaccinare dedicat adolescenților între 16 și 18 ani, în toate centrele de vaccinare organizate la niven național, centrele fixe, dar și în alte evenimente de tip maraton de vaccinare care se organizează în complementaritatea centrelor deja funcționale”, a afirmat acesta.

El a mai spus că adolescenții între 16 și 18 ani trebuie să meargă la vaccinare însoțiți de părinți sau tutorele legal.

„Mai exact, tinerii, adolescenții, între 16 și 18 ani, fiind evident însoțiți de părinți sau tutorele legal, se vor prezenta pe tot parcursul programului de lucru, ci nu doar după ora 14, în centrele de vaccinare și vor beneficia de acest proces. De asemenea vor fi la nivelul fiecărui județ unul sau mai multe centre, în funcție de resursele umane, care vor avea activitate timp de 24 de ore și care, evident, vor permite aceste centre vaccinarea și după ora 20. Din acest punct de vedere, centrele vor fi aprovizionate cu un număr suficient de doze, încât să asigurăm vaccinarea tuturor celor care se adresează și în felul acesta vrem să marcăm această Zi internațională a Copiilor cu un gest care arată interesul pentru tineri, interesul pentru siguranța noastră, a tuturor”, a menționat Valeriu Gheorghiță.

Valeriu Gheorghiță: În perioada 31 mai – 1 iunie va fi un maraton de vaccinare dedicat adolescenților între 16 și 18 ani. În felul acesta vrem să marcăm Ziua internațională a Copilului (VIDEO)

Citeşte mai multe despre:   Valeriu Gheorghita,   vaccin anti-Covid,   campania de vaccinare