Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Vanda Vlasov, la ieșirea de la DNA: Jocurile de noroc sunt o îndeletnicire a nobilimii

Vanda Vlasov, la ieșirea de la DNA: Jocurile de noroc sunt o îndeletnicire a nobilimii

Un articol de: - 26 Mar 2014, 11:59
Vanda Vlasov, la ieșirea de la DNA: Jocurile de noroc sunt o îndeletnicire a nobilimii Eveniment

Fiica lui Mihail Vlasov, Vanda Vlasov, a fost audiată miercuri la DNA, precizând la ieșirea din instituție că a fost chemată în calitate de martor.

”Mi s-a adus la cunoștiință faptul că nu pot declara nimic, dar am spus că nu am nimic de ascuns. Am declarat adevărul. Ideea că eu, vreodată, am pronunțat o soluție într-un dosar influențată de cineva, chiar de tata, este o mare minciună”, a spus aceasta.

Vanda Vlasov a spus că tatăl său, șeful Camerei de Comerț, este arestat ilegal și că este nevinovat.

”Tot ce se spune despre tata sunt legende. Tata e un om extraordinar, un mare jurist, dar așa e el. E un om mai liber. La cazino joacă și Prințul Albert. Jocurile de noroc sunt o îndeletnicire a nobilimii. Da, tata joacă la cazino și ce face? Violează copii? E plăcerea lui, are o vârstă, e în timpul liber”, a spus aceasta.

Mihail Vlasov vrea în libertate și contestă decizia arestării preventive, miercuri, la ÎCCJ, decizia fiind dată de Curtea de Apel București în urmă cu o săptămână. Fostul preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie Mihail Vlasov a fost interceptat când cerea mită un milion de euro, promițând că va putea interveni, la schimb, pe lângă judecătorii de la Curtea de Arbitraj în scopul rezolvării favorabile a unui dosar comercial. (Detalii AICI)

Fiica lui Mihail Vlasov, la ieșirea de la DNA

Citeşte mai multe despre:   DNA