Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Vârsta de pensionare, schimbată OFICIAL: Ce trebuie să știi dacă vrei să ieși acum la pensie, la termen sau anticipat!

Vârsta de pensionare, schimbată OFICIAL: Ce trebuie să știi dacă vrei să ieși acum la pensie, la termen sau anticipat!

Un articol de: B1.ro - 31 Aug 2018, 07:47
Vârsta de pensionare, schimbată OFICIAL: Ce trebuie să știi dacă vrei să ieși acum la pensie, la termen sau anticipat! Eveniment

Președintele Asociației pentru Pensiile Administrate Privat din Romania, Radu Crăciun, a vorbit despre noua lege a pensiilor.

Acesta a declarat că România are o problemă cu bugetul asigurărilor sociale.

„România are deja o problemă cu bugetul asigurărilor sociale. Întreg deficitul bugetului României este generat doar de deficitul bugetului de asigurări sociale. Presupunând că, prin absurd, peste noapte, bugetul asigurărilor sociale s-ar echilibra, automat s-ar echilibra şi bugetul României. Problema imensă pe care o are România nu este de natură decât de a se agrava, tocmai datorită faptului că nu reuşim să avem o politică mai prudentă a pensiilor în viitor.

Angajarea unor creşteri de pensii în continuare este extrem de riscantă şi pentru faptul că, înseamnă că vom aloca bani şi de la alte capitole bugetare care sunt cel puţin la fel de importante, dacă nu chiar mai importante şi care ţin de dezvoltarea pe termen lung a ţării. Totuşi, bugetul este alocat pentru cheltuieli imediate, pentru că pensiile intră în categoria cheltuielilor imediate”, a afirmat Radu Crăciun, pentru capital.ro.

Radu Crăciun a precizat că vârsta de pensionare va creşte.

„Vârsta de pensionare va creşte, eu cred că este inevitabil”, a mai spus el.

 

 

După 9 ani de căsnicie, au găsit un cadou nedesfăcut. Este IREAL ce au descoperit. Totul s-a schimbat din acel moment

Citeşte mai multe despre:   Radu Craciun