Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Prodecanul Facultății de Teologie: Dacă un viol se soldează cu o sarcină, poate i-a plăcut / Sexul cu prezervativ este masturbare // Reacția BOR

Prodecanul Facultății de Teologie: Dacă un viol se soldează cu o sarcină, poate i-a plăcut / Sexul cu prezervativ este masturbare // Reacția BOR

Un articol de: Redacția B1.ro - 23 Iul 2019, 15:34
Foto: Ziarul Lumina Eveniment

”În actul sexual, femeia primește ceea ce bărbatul este dator să-i ofere. O relație firească, normală, în limitele normalului între bărbat și femeie, îi aduce femeii sănătate, altfel, ea nu este decât excitată, masturbată, pur și simplu”, a susținut preotul Vasile Răducă, prodecan la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Justinian Patriarhul”, pentru Radio Trinitas. Pentru aceasta, dar și alte afirmații haluciante, postul radio n-a primit decât o somație din partea CNA, informează Pagina de Media.

Articolul integral al Pagina de Media despre declarațiile preotului - AICI!

Declarațiile preotului, pe scurt:

”În Islam, femeia este considerată o lighioană care nu face altceva decât plăcere bărbatului. În Islam, femeia este gândită ca o ființă fără suflet”

”În utilizarea prezervativului, nu facem altceva decât, cei tineri care fac lucrul acesta, nu fac altceva decât să se masturbeze, care este o practică dezgustătoare”

”Sunt rarisime cazurile în care violul se soldează cu graviditate. Vă rog să rețineți, sunt rarisime cazurile când violul se soldează cu graviditate. Când se soldează cu graviditate, sunt mai multe cauze: fie că este vorba de un viol la care ai consimțit și care ți-a plăcut să se repete, fie că te-ai găsit în imposibilitatea de a face de așa manieră încât celulele germinale care sunt pe punctul de a se întâlni, să se și întâlnească și să fie fertilizat oul”.

Reacția lui Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei: ”Formulele sale jignitoare punctual, folosind un termen pe care îmi e și jenă să-l reproduc, legat de o persoană care aparține cultului islamic și cele legate de viol sau sexualitate, reprezintă puncte de vedere private ale părintelui”.

Reacția completă a lui Bănescu și cum a tranșat CNA acest caz - AICI

 

 

 

Citeşte mai multe despre:   vasile raduca,   bor,   facultatea de teologie,   trinitas
 
 
 
Loading...