Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Telenovelă la Vaslui. Motivul incredibil pentru care Georgel a fost părăsit de concubină. ''Numai ce am văzut-o că se urcă pe mine, apoi se lasă în jos''

Telenovelă la Vaslui. Motivul incredibil pentru care Georgel a fost părăsit de concubină. ''Numai ce am văzut-o că se urcă pe mine, apoi se lasă în jos''

Un articol de: B1.ro - 30 Oct 2018, 20:07
Telenovelă la Vaslui. Motivul incredibil pentru care Georgel a fost părăsit de concubină. ''Numai ce am văzut-o că se urcă pe mine, apoi se lasă în jos'' Foto: vremeanoua.ro Eveniment

Un vasluian și concubina lui s-au despărțit din cauza unei neînțelegeri în dormitor. Georgel Armeanu s-a întors de la muncă, din Italia, iar femeia l-a primit acasă cu un... sex oral. Pe moment, beat fiind, bărbatul n-a spus nimic, dar a realizat a doua zi că nu poate trăi alături de o femeie care se comportă "ca pe centură". Supărată foc, femeia și-a luat lucrurile și pe cei doi copii și a plecat.

”Opt ani am muncit în străinătate, la cules de măsline și portocale. În luna februarie m-am întors acasă. Recunosc că am venit beat, pentru că băusem două sticle de whisky înainte să iau avionul. Cum am ajuns acasă, am făcut o baie, apoi m-am întins pe pat. Numai ce am văzut-o că se urcă pe mine, apoi se lasă în jos.

Nu mi-a venit să cred. Eu auzisem ceva ceva și înainte, îmi dădeau telefon oamenii din sat că femeia mea nu-i lasă în pace. Nu i-am crezut până când am văzut cu ochii mei ce-i trece prin cap. A doua zi, când m-am dezmeticit i-am zis că dacă mai încearcă să facă așa ceva, eu nu mai stau cu ea la masă.

Nu am acceptat, iar ea a luat copiii și a plecat. Am doi copii cu ea, un băiețel de șase ani și o fetiță de trei ani, pe care nu mă mai lasă să îi văd”, a povestit Georgel Armeanu, pentru vremeanoua.ro.

El se pregătește să plece din nou la muncă în străinătate și se teme că, în absența sa, femeia va încerca să o vândă pe fetiță peste hotare: ”Din câte am înțeles, vrea să o ducă în Germania, să o dea unei surori de-a ei. Umblă după mine să-i dau semnătură ca să o poată trece granița, dar i-am zis să-și scoată planul ăsta din cap”.

Șeful de post din comuna Gârceni, acolo unde locuiesc cei doi, susține că femeia l-a părăsit pe Georgel nu pentru că i-a refuzat avansurile, ci pentru că lua bătaie de la el: ”Între cei doi au avut loc mai multe altercații și conflicte verbale, însă fără plângeri depuse la poliție. Din ce am înțeles, femeia a plecat de acasă pentru că a fost bătută și înjurată și nicidecum pentru cele reclamate de concubinul ei. Și pe mine m-a acuzat că aș avea o relație cu ea, doar pentru că am numărul ei înregistrat în telefonul meu. Eu, ca polițist în comuna Gârceni, am zeci de numere de telefoane salvate, e și firesc să țin legătura cu oamenii din sate”.

Citeşte mai multe despre:   Stiri Vaslui