Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Vaslui: Peste 112.000 litri de produse alcoolice, în valoare de 1,3 milioane de lei, confiscate de inspectorii vamali

Vaslui: Peste 112.000 litri de produse alcoolice, în valoare de 1,3 milioane de lei, confiscate de inspectorii vamali

Un articol de: -
Foto: debanat.ro Eveniment

Peste 112.000 de litri de produse alcoolice au fost confiscate de inspectorii vamali din Vaslui de la o societate comercială din județ, în urma unui control. Produsele, în valoare de aproape 1,3 milioane lei, nu aveau documente legale, astfel că firma în cauză a fost amendatăcu 100.000 de lei.

Inspectorii au descoperit 68.079 litri distilat de vin pe care societatea verificată îl deținea în afara antrepozitului fiscal. De asemenea, ea a produs 44.561 de litri de vin alcoolizat fără a avea autorizație pentru aceasta, conform reprezentanților Direcției Regionale de Accize și Operațiuni Vamale Iași, citați de Mediafax.

„Întreaga cantitate de 112.640 litri de produse alcoolice, în valoare de 1,289.913 lei, a fost confiscată de către înspectorii Direcției Județene pentru Accize și Operațiuni Vamale Vaslui. Totodată, inspecția fiscală a dispus către societatea găsită în ilegalitate să plătească accizele, penalitățile și dobânzile pentru vinul alcoolizat produs, respectiv 44.561 litri, în cuantum de 181.144 lei,”
a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al DRAOV Iași, Liana Barbu.

Citeşte mai multe despre:   vaslui
 
 
 
Loading...