Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Vasluienii și Dacia: Șase tineri "înarmați" cu trei biciclete, două baloane cu heliu și o şurubelniță au încercat să fure o mașină (VIDEO)

Vasluienii și Dacia: Șase tineri "înarmați" cu trei biciclete, două baloane cu heliu și o şurubelniță au încercat să fure o mașină (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 28 Iul 2016, 18:43
Vasluienii și Dacia: Șase tineri "înarmați" cu trei biciclete, două baloane cu heliu și o şurubelniță au încercat să fure o mașină (VIDEO) Eveniment

Nu doar maşinile de lux sunt în pericol de a fi furate, ci şi bătrana Dacie 1310. O demonstrează câteva imagini surprinse de camerele de supraveghere în Vaslui. Şase băieţi sătui de mersul pe bicicletă au decis să treacă la deplasarea pe patru roţi. Au ochit o Dacie veche însă lucrurile nu au mers tocmai cum şi-au dorit, arată B1 TV.

O Dacie 1310 a făcut cu ochiul unor tineri care s-au îndrăgostit pe loc de vechea rablă şi au decis că e musai sa o ia acasă. Şase puştani, "înarmați" cu trei biciclete, două baloane cu heliu și o şurubelniță au reuşit să deschidă uşile maşinii. După căteva minute de chin, au convins bătrâna maşină să pornească.

Șase tineri "înarmați" cu trei biciclete, două baloane cu heliu și o şurubelniță au încercat să fure o mașină

Din păcate, nici unul dintre cei 5 tineri nu ştia să conducă iar imaginile surprinse de camerele de supraveghere o dovedesc din plin. Au avut chiar şi un moment de ezitare: speriaţi de un alt şofer, hoţii par să abandoneze planul de a fura maşina.

Dar tinerii aşteaptau să se liniştească apele şi să revină la locul faptei. Din grup insă rămân doar doi curajoşi care după câteva minute pornesc maşina şi pleacă.

Se pare că dragostea lor la prima vedere a fost doar un foc de paie: cei doi infractori se răzgândesc şi după aproximativ 100 de metri îşi abandoneaza proaspăta cucerire.

Poliţiştii investighează acum acţiunea tinerilor iar la audieri au fost chemaţi atât tinerii care apar în imagini cât si proprietarul maşinii. Dacă se dovedeşte că este vorba de furt, tinerii se vor alege cu dosare penale.

 Au descoperit un aeroport părăsit în urmă cu 50 de ani. Au controlat toată zona şi au rămas uluiţi de ce au mai găsit

Citeşte mai multe despre:   Stiri Vaslui,   Dacia,   furt,   masina