Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Venituri uriaşe încasate de Petre Daea şi soţia sa: 7.300 de euro din salarii şi pensii de bugetari

Venituri uriaşe încasate de Petre Daea şi soţia sa: 7.300 de euro din salarii şi pensii de bugetari

Un articol de: B1.ro - 31 Aug 2018, 13:57
Eveniment

În timp ce fermierii din România sunt disperaţi de criza pestei porcine care îi lasă fără sursa de hrana şi de venit, Petre Daea poate sta fără nicio grijă deoarece împreună cu soţia încasează 7.300 de euro pe lună.

În primul rând, Daea se poate declara un pensionar fericit deoarece încasează atât pensie specială de 6.700 lei pe luna pentru cele trei mandate de parlamentar pe care le-a avut, cât şi pensie de la stat de 3.000 de lei pe lună, conform stirilekanald.ro. La acestea mai vine un venit serios pentru că îndeplineşte funcţia de ministrul al Agriculturii, adică 12.000 de lei.

În total, media veniturilor totale încasate de Petre Daea se ridică la 21.700 lei, respectiv 4.700 euro.

Nici soţia sa care lucrează la APIA nu o duce mai rău, aceasta încasează 12.000 de lei pe lună, ceea ce ridică totalul familiei la 7.300 de euro.

Înainte de Revoluţie, Petre Daea a lucrat ca adjunct şef de secţie la Comitetul Judeţean de Partid, secţia pentru agricultură. Acesta a declarat public că a intrat în Partidul Comunist de când era student în 1970, iar acest lucru a fost făcut "din convingere".
 

Citeşte mai multe despre:   Petre Daea
 
 
 
Loading...