Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Verdict final în cazul Mădălinei Manole: Artista s-a sinucis

Verdict final în cazul Mădălinei Manole: Artista s-a sinucis

Un articol de: - 13 Iul 2012, 18:41
Verdict final în cazul Mădălinei Manole: Artista s-a sinucis Eveniment

Procurorii care au anchetat circumsanțele morții Mădălinei Manole, după ce doasrul a fost redeschis recent, au dat un verdict final: aceasta s-a sinucis.

Anchetatorii au mai audiat martori și au cerut alte probe în acest caz, după ce instanța de judecată a decis ca dosarul să fie retrimis procurorilor, pentru a fi completat cu informații noi.

Anchetatorii au audiat rude ale artistei și persoane care au intrat în contact cu ea, relatează Libertatea. De asemenea, au așteptat rezultatele altor expertize dispuse de judecători. Verdictul final este că Mădălina Manole s-a sinucis, nemafiind niciun dubiu în această privință.
Procurorii Parchetului Capitalei au dispus neînceperea urmăririi penale pentru Petru Mircea, Maria Mircea și Berta Slav pentru determinarea sau înlesnirea sinuciderii Mădălinei Manole.

Spre sfârșitul lunii iulie, la aproape un an de la moartea îndrăgitei interprete, judecătorii au decis reînceperea anchetei privind moartea sa, în urma unei contestații a părinților cântăreței. În ianuarie, procurorii de pe lângă Tribunalul București hotărâseră să dea un aviz de neîncepere a urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunii de omor în acest caz, deoarece decesul ei nu a fost consecința vreunei fapte prevăzute de legea penală.

Citeşte mai multe despre:   procurori,   sinucidere,   anchetatori,   audiente