ALERTĂ! Acum au umblat și în contul tău de pensii: Poți verifica AICI câți bani mai ai!

ALERTĂ! Acum au umblat și în contul tău de pensii: Poți verifica AICI câți bani mai ai!

În prezent, aproape 7,2 milioane de români sunt participanţi la sistemul de pensii private obligatorii, iar contribuţiile virate de ei sunt gestionate de unul dintre administratorii celor şapte fonduri de pensii private.

La începutul fiecărui an, fiecare administrator al unui fond de pensii obligatorii trimite participanţilor, prin poştă, situaţia contului său de pensii la sfârşitul anului precedent. În acest desfăşurător, fiecare participant la Pilonul II poate vedea care sunt contribuţiile virate până la momentul respectiv şi care este valoarea sumelor cumulate în urma investirii contribuţiilor sale de către administrator în diverse active (depozite bancare, acţiuni, obligaţiuni etc).

REPEDE CLICK AICI: AI PISICĂ? NU EZITA NICIO SECUNDĂ ȘI INTRĂ SĂ VEZI POZELE ASTEA !!!

În plus, toate fondurile de pensii administrate privat au lansat platforme online de vizualizare a conturilor, scrieadevarul.ro. Aceste conturi se activează şi se folosesc precum o căsuţă de e-mail, adică primeşti un user, o parolă (şi eventual un alt element de siguranţă) cu care te poţi loga şi intra în contul tău pentru a vizualiza sumele acumulate.

Dacă ştii deja la ce fond contribui, verifică-ţi contul aici:

Fondul NN; Fondul AZT Viitorul Tău; Fondul Metropolitan Life; Fondul Vital; Fondul Aripi; Fondul BCR sau Fondul BRD

Urmăriți B1TV.ro și pe