Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Verișoara lui Voiculescu, după decizia instanței: Aș dori ca justiția din România să aibă curajul să dea decizii definitive de la început

Verișoara lui Voiculescu, după decizia instanței: Aș dori ca justiția din România să aibă curajul să dea decizii definitive de la început

Un articol de: - 26 Sep 2013, 14:40
Verișoara lui Voiculescu, după decizia instanței: Aș dori ca justiția din România să aibă curajul să dea decizii definitive de la început Eveniment

Verișoara lui Dan Voiculescu, Paraschiva Silaghi, a declarat, joi, după condamnarea primită de omul de afaceri, că și-ar dori ca justiția românească să poată să ia decizii definitive de la bun început.

”Aș dori să aibă, dacă se poate, justiția în România curaj mai mult să dea de la încept decizii definitive pentru că numai așa țara noastra se va epura de problemele pe care le are la ora actuală. Eu am, cu domnul Voiculescu, turnătoriile descoperite la CNSAS, de 7 ani. Eu am primit 7 ani de acasă, dar cei 7 ani pe care mi-l oferă mie domnul Voiculescu este cam straniu. Slavă Domnului, văd că se mișcă foarte frumos spre îndreptarea acestor lucruri strâmbe”, a declarat Paraschiva Silaghi într-o intervenție pentru B1 TV.

Verișoara turnată de Voiculescu la Securitate a explicat că ea se află încă în proces cu acesta, vineri având o înfățișare în judecată unde îi cere daune morale.
Întrebată dacă crede că Voiculescu va candida la alegerile europarlamentare, Silaghi a replicat că nu își imaginează un astfel de scenariu.

”Nu cred că se va întâmpla treaba aceasta pentru că la Bruxelles s-a discutat. Chiar dacă exist astfel de persoane, sunt imediat expluzate. Noi, în Germania, am avut alegeri. Sunt partide care au pierdut, liberalii, toată guvernarea acestui partid a demisionat. Partidul verzilor a pierdut din ce au sperat, toți au demisionat”, a completat aceasta.

Paraschiva Silaghi a încheiat, spunând că își dorește ca termene viitoare să nu se organizeze ”în 20-30 de ani”, pentru ”că nu este normal”.

Paraschiva Silaghi, despre condamnarea la inchisoare primita de Voiculescu
Embed:

Citeşte mai multe despre:   Dan Voiculescu,   securitate