Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Veste TRAGICĂ în lumea justiției! Doi avocați CELEBRI din România au murit

Veste TRAGICĂ în lumea justiției! Doi avocați CELEBRI din România au murit

Un articol de: - 04 Mai 2017, 12:46
Veste TRAGICĂ în lumea justiției! Doi avocați CELEBRI din România au murit Foto: Crestin Ortodox Eveniment

Vasile Ioan Eftene, unul dintre cei mai îndrăgiți avocați din Bârlad a murit. Bărbatul de 56 de ani, s-a stins din viață ieri la spitalul din Bârlad, în urma unui infarct miocardic masiv. Eftene a fost jurist la fosta întreprindere Abrazive Bârlad, apoi la DSVSA Vaslui, iar din 2003 până în prezent a fost avocat în Baroul Vaslui, pe lângă Judecătoria Bârlad, potrivit vremeanoua.ro.

„Era unul dintre cei mai sufletiști colegi, mereu plin de viață, un bun profesionist, săritor, respectuos! Ne-a lăsat extrem de triști, plângem toți de trei zile după el, nu ne vine să credem! Dumnezeu să-l ierte!”, a declarat una dintre colegele lui Vasile Eftene, avocata Adriana David.

A GĂSIT UN CARD ÎNTR-UN BANCOMAT DIN RÂMNICU SĂRAT ȘI A ÎNCEPUT SĂ CUMPERE CU EL. A REGRETAT AMARNIC, DUPĂ CÂTEVA ORE. CE A PĂȚIT, E FĂRĂ PRECEDENT

Cea care i-a găsit trupul neînsuflețit a fost chiar mama sa. Bărbatul era căzut în birou, unde se retrăsese după masa de prânz, să lucreze la câteva dosare ce le avea în lucru. A fost internat la ATI Reanimare, unde medicii au făcut tot posibilul pentru a-l salva. S-a încercat o transferare la o clinică de specialitate din Iași, însă niciun medic nu și-a dat acordul pentru că starea avocatului era una foarte delicat.

Un alt avocat s-a stins din viață în Constanţa. Cunoscutul avocat Matei Ioan, născut în 1936 a murit, conform cugetliber.ro.

„Avocaţii din Barou Constanţa regretă trecerea în nefiinţă a celui ce a fost avocat MATEI IOAN. Dispariţia fulgerătoare ne întristează. Dumnezeu să te odihneascã în pace, suflet blând! Sincere condoleanţe doamnei avocat Cristina Matei şi întregii familii.”, a fost mesajul transmis de colegii din Barou.