Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Veste tristă pentru iubitorii de muzică! Chitaristul uneia dintre cele mai îndrăgite trupe a murit la 61 de ani (FOTO, VIDEO)

Veste tristă pentru iubitorii de muzică! Chitaristul uneia dintre cele mai îndrăgite trupe a murit la 61 de ani (FOTO, VIDEO)

Un articol de: - 19 Mai 2017, 15:50
Veste tristă pentru iubitorii de muzică! Chitaristul uneia dintre cele mai îndrăgite trupe a murit la 61 de ani (FOTO, VIDEO) Eveniment

Kevin Stanton, compozitor și chitarist al trupei Mi-Sex, o trupă din Noua Zeelendă, cunoscută din anii '70 datorită hitului "Computer Games", a murit miercuri noapte, după ce s-a luptat o perioadă lungă de timp cu probleme grave de sănătate. Acesta a murit la vârsta de 61 de ani.

"Este greu să realizăm că Kevin nu mai e printre noi", a scris pianistul trupei într-o postare pe rețelele sociale. "Chiar duminica trecută am vorbit și am aranjat niște lucruri pentru viitorul apropiat, sperând să dăm naștere unui nou capitol din colaborarea noastră creativă. Stanton m-a făcut să îmi dau seama cât de mult îmi place să scriu versuri. El a fost profesorul meu în atât de multe moduri și mi-a dat încrederea să-mi explorez muzica și a crezut în ideile mele", a mai spus acesta, potrivit billboard.com

Stanton s-a născut pe 21 iunie 1955 și a creat trupa Mi-Sex în 1977 cu Steve Gilpin, Doc Martin și Richard Hodgkinson și Burns. Formația a atins apogeul cu piesa Computer Games, care a ajuns pe locul 1 în Australia în octombrie 1979 și a câștigat premiul pentru cel mai bun single la Countdown Music Awards.

Kevin Stanton scria versuri, cânta și din când în când cânta și din voce melodii precum "But You Don''t Care", "People", "Space Race", "It Only Hurts When I'm Laughing", "Shanghaied" sau "Castaway".

Stanton s-a retras din trupă la mijlocul anilor 80 și s-a mutat în Londra unde a produs piese și a lucrat la Faitlight CMI.

Trupa Mi-Sex continuă să meargă în turnee și astăzi cu Burns, singurul membru care a rămas din formația inițială. Stanton nu a participat la nicio reuniune cu trupa în ultimul timp din cauza problemelor sale de sănătate care i-au afectat și folosirea brațului și mâinii stângi.

Mi-Sex- Computer Games

Cel mai bun drob de miel. Chef Cătălin Scărlătescu a dezvăluit rețeta bunicii sale. Ce SECRET ascunde