Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment VEȘTI EXCELENTE pentru PENSIONARII din România! Vor primi 650 de lei PE LUNĂ, ÎN PLUS la pensie dacă ÎNDEPLINESC această condiție

VEȘTI EXCELENTE pentru PENSIONARII din România! Vor primi 650 de lei PE LUNĂ, ÎN PLUS la pensie dacă ÎNDEPLINESC această condiție

Un articol de: B1.ro - 09 Dec 2019, 11:26
Eveniment

Bombă! Pensionarii vor putea primi 650 de lei în plus, la pensie, dacă îndeplinesc câteva condiții importante.

SECRETUL LUI FUEGO A IEȘIT LA IVEALĂ! EA E FEMEIA DIN VIAȚA CÂNTĂREȚULUI! ȘOC TOTAL 

Toate comisiile speciale din cadrul Senatului, dar şi Consiliul Economic şi Social, au dat aviz favorabil unui proiect de ordonanţă de urgenţă care prevede că anumite categorii de pensionari pot primi, de anul viitor, câte 650 lei în plus pe lângă pensie. Aceștia trebuie să îndeplinească o condiție principală: să își crească nepoții, conform adevărul.ro.

BOMBĂ ÎN TELEVIZIUNE! GABRIELA CRISTEA A RECUNOSCUT TOTUL

Pensionarii care își cresc nepoții pot primi în plus câte 650 lei pe lună.

CUTREMUR MONDEN! VALENTINA PELINEL ȘI CRISTI BORCEA AU FĂCUT ANUNȚUL, DUPĂ UN AN DE CĂSNICIE! E BOMBA ANULUI

Acest proiect de lege a fost inițiat de 24 de parlamentari.

„Indemnizaţia pentru creşterea nepotului/nepoatei se acordă pe bază de cerere a unuia dintre bunici, însoţită în mod obligatoriu de actele doveditoare privind calitatea solicitantului, relaţia acestuia cu nepotul/nepoata pentru care solicită dreptul şi acordul părinţilor”, se arată în expunerea de motive.

Cererile pentru indemnazația de nepot se vor depune la primăria localității unde îşi are domiciliul solicitantul (bunica/bunicul care intenționează să își crească nepotul).  Indemnizaţiae stabileşte începând cu data depunerii cererii şi încetează odată cu încetarea dreptului la stimulentul de inserţie primit de mamă.

Este de precizat că suma nu se impozitează. Proiectul de Ordonanţă de urgenţă ar urma să intre în vigoare de la 1 ianuarie 2020, după ce va fi fost adoptat de Parlament, promulgat de președinte şi publicat în Monitorul Oficial.

 

 
Loading...