Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Viața câștigătorului celor 4,5 milioane de euro la Loto s-a schimbat radical: Vecinii se așteaptă să-i aducă pe Salam și Minune la o petrecere!

Viața câștigătorului celor 4,5 milioane de euro la Loto s-a schimbat radical: Vecinii se așteaptă să-i aducă pe Salam și Minune la o petrecere!

Un articol de: - 29 Aug 2012, 13:05
Viața câștigătorului celor 4,5 milioane de euro la Loto s-a schimbat radical: Vecinii se așteaptă să-i aducă pe Salam și Minune la o petrecere! Foto: b1.ro Eveniment
Dacă până acum o săptămână, tânărul de 28 de ani, proaspăt câștigător al sumei de 4,5 miioane de euro la Loto, trăia într-o sărăcie lucie, viața acestuia se va schimba radical în viitorul apropiat. Acesta are planuri mari în ceea ce privește administrarea sumei recent câștigate, relatează Cancan.

Prietenii îi spun „Adiță”, are 28 de ani  și „e un băiat modest, student la Facultatea de Ştiinţe, din Petroşani”, așa îl descriu vecinii pe câștigătorul sumei de 4,5 milioane de euro. Adiță e convins că Dumnezeu a făcut o minune, oferindu-i dreptul la o viață complet nouă, fără grija zilei de mâine.

„Nu are nici un job. Provine dintr-o familie modestă şi a avut mari probleme cu banii. Este căsătorit, are o fetiţă de patru ani, iar soţia lui lucrează la o mină din zonă, dar are un salariu destul de mic. Stă în zona Comuna din Paris, din Târgu-Jiu", a povestit o sursă din anturajul lui Adiţă, pentru Cancan.

El are planuri mari cu suma câștigată, nu vrea să rispiească banii aiurea. Acesta visează să își deschidă o firmă de construcții și să aigure familiei sale un trai decent, lipsit de griji.

În schimb, vecinii acestuia au mari așteptări de la Adiță: “acuma aşteptăm să-l aducă pe Salam sau pe Minune, că la cât a câştigat… să facem o petrecere”, a mai declarat unul din vecinii lui Adiță.
 
Citeşte mai multe despre:   Loto,   premiu,   Loto