Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Viciile CEx-ului! Ministrul Sportului și-a aprins țigara în timpul ședinței conducerii PSD (VIDEO)

Viciile CEx-ului! Ministrul Sportului și-a aprins țigara în timpul ședinței conducerii PSD (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 13 Iun 2019, 13:11
Viciile CEx-ului! Ministrul Sportului și-a aprins țigara în timpul ședinței conducerii PSD (VIDEO) Eveniment

Şedinţă grea, nervi întinşi la maximum... sau doar plictiseală. Ministrul Tineretului şi Sportului, Bogdan Matei, a cedat la un moment dat și și-a aprins o țigară.

Pitit bine după umărul lui Şerban Nicolae, capul sportului românesc îşi aprinde ţigara, ignorând complet camera care filma întreaga adunare.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Amintim că fumatul în spații închise este înterzis. Pe site-ul Guvernului este publicat pe larg Ghid privind implementarea Legii nr. 15/2016 pentru prevenirea și combaterea consumului produselor din tutun. 

De asemenea, trebuie amintim că fumatul în spații interzise se sacționează cu amnedă.

Legea prevede sancțiuni pentru:
•  Persoanele fizice care fumează în spațiile în care fumatul este interzis: amendă contravențională de la 100 la 500 de lei;
•  Persoanele juridice care administrează spațiile în care fumatul este interzis: amendă contravențională de 5000 lei (prima abatere), amendă contravențională de 10.000 lei și suspendarea activității până la remedierea situației (a doua abatere), amendă contravențională de 15.000 și închiderea unității la următoarea abatere.

Citeşte mai multe despre:   bogdan matei