Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Victor Becali vrea să ajungă lângă Gigi Becali, la Poarta Albă

Victor Becali vrea să ajungă lângă Gigi Becali, la Poarta Albă

Un articol de: B1 TV - 30 Noi 2014, 11:42
Victor Becali vrea să ajungă lângă Gigi Becali, la Poarta Albă Eveniment

Gigi Becali nu va mai fi singur la penitenciarul Poartă Albă. Alături de finanţatorul Stelei ar putea ajunge vărul său, Victor Becali. Fostul impresar este în prezent încarcerat la Penitenciarul Slobozia, însă Victori doreşte să obţină regimul de detenţie deschis, pentru a fi mutat la Poarta Albă.

Victor Becali este în al 9-lea cer. Fostul agent FiFa şi-a anunţat apropiaţii că va fi mutat în curând la Penitenciarul Poarta Albă, alături de vărul său Gigi. Victor Becali va fi răsplătit astfel pentru numeroasele activităţi în care a fost implicat în cadrul Penitenciarului Slobozia, acolo unde îşi execută pedeapsa primită în Dosarul Transferurilor.

În cazul în care va fi mutat la Poarta Albă, fostul impresar va putea beneficia şi el de regimul de detenţie deschis

”O să îmi fie mult mai ușor acolo, poate chiar o să fim colegi de celulă. Însă asta depinde doar de conducerea Penitenciarului Poarta Albă. Și dacă nu o să fim, nu e problemă, cel mai important e că mă duc lângă Gigi Becali”, a fost mesajul transmis de Victor Becali apropiaţilor.

Nu la fel de norocos este însă şi celălalt membru al familiei Becali, aflat după gratii. Giovani se află la rândul său închis la penitenciarul Slobozia, dar şansele sale de a fi mutat sunt nule, asta deoarece refuză să se implice în vreun program iniţiat la locul de detenţie.

Între timp, pentru Gigi Becali curg veştile bune. Finanţatorul Stelei se pregăteşte să îşi petreacă Crăciunul alături de cei dragi. Conducerea Penitenciarului Poarta Albă i-a acordat omului de afaceri o permisie de 5 zile, între 24 şi 28 decembrie. Latifundiarul din Pipera speră să fie eliberat condiţionat la începutul anului viitor.

Citeşte mai multe despre:   Victor Becali,   Gigi Becali,   Poarta Alba