Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Avocatul Poporului Victor Ciorbea, reacție nervoasă la adresa jurnaliștilor: Tu nu auzi că am delegat?! Am delegat, taci din gură odată! (VIDEO)

Avocatul Poporului Victor Ciorbea, reacție nervoasă la adresa jurnaliștilor: Tu nu auzi că am delegat?! Am delegat, taci din gură odată! (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 17 Oct 2018, 17:17
Eveniment

Avocatul Poporului Victor Ciorbea a avut o reacție nervoasă miercuri atunci când jurnaliștii i-au cerut explicații în contextul în care a plecat în concediu chiar în ziua în care opoziția a anunțat că îi va cere să atace la Curtea Constituțională Ordonanța de urgență de modificare a legilor justiției. 

Contactat de jurnaliștii de la Digi24.ro, Victor Ciorbea a spus inițial că se află în avion și nu va putea vorbi timp de zece ore. 

Deranjat că i se cer explicații cu privire la acest subiect și vorbind în permanență peste interlocutor, Avocatul Poporului le-a spus jurnaliștilor că le se va trimite un comunicat de presă, notează Digi24.ro

Iar când a fost întrebat de ce nu și-a delegat atribuțiile pentru atacarea ordonanței de urgență 92 la CCR, acesta a răbufnit.

„Tu nu auzi că am delegat?! Am delegat, taci din gură odată!”, a răspuns Victor Ciorbea

Ulterior, instituția pe care o conduce a transmis presei un comunicat în care se arată că Avocatul Poporului se află în concediu de odihnă în Statele Unite, deplasarea fiind programată în urmă cu șase luni. 

Avocatul Poporului, domnul Victor Ciorbea precizează că perioada concediului de odihnă, pe care il efectuează în Statele Unite ale Americii ( 17-30 octombrie 2018) a fost programată în urmă cu 6 luni, iar biletele de avion și serviciile hoteliere au fost achitate în data de 2 septembrie 2018.

Referitor la solicitările de formulare a unei excepții directe de neconstituționalitate cu privire la O.U.G. nr. 92/2018, Avocatul Poporului afirmă că toate petițiile având acest obiect, sunt analizate de către specialiștii Biroului contencios constituțional și recurs în interesul legii, care vor examina argumentele prezentate de petenți, jurisprudența Curții Constituționale a României, Curții Europene a Drepturilor Omului, dreptul comparat în materie, precum și concluziile Comisiei Europene pentru Democrație prin Drept (Comisia de la Veneția), după care urmează a fi luată o decizie.”, se arată în comunicatul de presă al Avocatului Poporului. 

Avocatul Poporului Victor Ciorbea, reacție nervoasă la adresa jurnaliștilor: Tu nu auzi că am delegat?! Am delegat, taci din gură odată!

Citeşte mai multe despre:   Victor Ciorbea,   Avocatul Poporului
 
 
 
Loading...