Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Victor Costache: Spitalele funcționează pe datorie, din cauza faptului că CNAS nu decontează facturile. Deocamdată, pacienții nu sunt afectați

Victor Costache: Spitalele funcționează pe datorie, din cauza faptului că CNAS nu decontează facturile. Deocamdată, pacienții nu sunt afectați

Un articol de: Beatris Ionita - 17 Apr 2021, 15:48
Victor Costache: Spitalele funcționează pe datorie, din cauza faptului că CNAS nu decontează facturile. Deocamdată, pacienții nu sunt afectați Eveniment

Victor Costache, fostul ministru al Sănătății, a declarat, sâmbătă, că spitalele se află într-o situație financiară delicată. 

Medicul susține că spitalele COVID-19 nu mai au bani și înregistrează datorii foarte mari la furnizorii de echipamente medicale. Problema pleacă de la faptul că Casa Națională de Asigurări de Sănătate nu decontează banii pentru facturi.

”În acest moment, spitalele COVID-19 înregistrează datorii foarte mari la furnizori și sunt probleme foarte mari. Vreau să se găsescă soluțiile juridice pentru ca CNAS să asigure plata acestor facturi.

Deocamdată pacienții nu au fost afectați, deoarece spitalele lucrează în deficit, cu datorii mari la furnizori”, a spus Victor Costache, la Digi24. 

Dr. Costache susține că spitalele COVID-19 nu mai au bani și înregistrează datorii foarte mari la furnizorii de echipamente medicale. Costache susține că problema pleacă de la Casa Națională de Asigurări de Sănătate, care nu decontează banii pentru facturi.

”În acest moment, spitalele COVID-19 înregistrează datorii foarte mari la furnizori și sunt probleme foarte mari. Vreau să se găsescă soluțiile juridice pentru ca CNAS să asigure plata acestor facturi.

 

Deocamdată pacienții nu au fost afectați, deoarece spitalele lucrează în deficit, cu datorii mari la furnizori”, a mai spus Costache.

Gata, e oficial! Președintele Klaus Iohannis a promulgat legea

Citeşte mai multe despre:   Victor Costache,   spitale,   datorii,   CNAS