Controversele din jurul lui Victoraș Micula, băiatul de bani gata care susține că știe leacul pentru coronavirus. De câte ori a picat Bac-ul

După ce seniorii Viorel şi Ioan Micula au majorat cu 75% preţul alcoolului sanitar în plină criză sanitară, şi juniorul Victoraş s-a gândit să-şi aducă măreaţa contribuţie la rezolvarea pandemiei. Dr. Beizadea susţine că ştie leacul pentru COVID-19. Într-un live în care apare alături de un aşa zis manager ştiinţific, Victor Micula prezintă un miraculos lichid albăstrui sub denumirea de argint coloidal ionic.

Juniorul Micula spune că foloseşte de 5 ani produse de acest fel şi acesta e singurul remediu pentru sinuzita pe care o făcea frecvent, mergând cu motocicleta.

Un singur lucru stă în calea panaceului universal albăstrui: nu e testat clinic şi nici nu sunt perspective pentru asta. Consilierul lui ştiinţific, Ciprian Fodor, declară în acelaşi live pe facebook, că a vrut să trateze gripa aviară şi pesta porcină cu acest produs, dar orice studiu i-a fost refuzat.

Prin urmare şi cu tupeu, s-au gândit să lanseze o provocare direct către preşedintele ţării, Klaus Iohannis.

„Dacă argintul coloidal ionic nu funcționează la coronavirus eu sunt dispus să îmi donez toată averea, cu condiția ca și domnul Klaus Iohannis este dispus să renunțe la fotoliul de președinte”, spune Victor Micula.

Unul dintre argumentele sale e acela că şi pe vremea holerei oamenii beau din pahare de argint pentru a se trata.

Dar cu ce autoritate se trage de şireturi cu preşedintele ales al României?

Dr. Beizadea care a picat bacul

În urmă cu 6 ani, Victoraș mergea la discotecă cu elicopterul și cobora dintr-un Ferrari în fața liceului în care urma să susțină proba de Limba și literatura română la Bacalaureat. Declara atunci maliţios că a tocit Baltagul. Nu e sigur nici acum dacă vorbea de nuvela lui Sadoveanu, ori erau alte conotaţii. Cert este că a picat examenul de final al liceului, iar la sesiunea de toamnă a fost prins copiind.

Acum însă are pretenţii de expert în biochimie. Bonus: vede şi conspirații peste tot.

Micula jr. se laudă în video-ul postat pe Facebook, că a descoperit și motivul „răspândirii” lui COVID-19. La baza afirmaţiei sale stă declarația șefei Fondului Monetar Internațional care ar fi spus că oamenii în vârstă sunt o povară dispensabilă, un fake news dovedit, de altfel.

„Vor să vă dispere, că au un scop, dar n-o să vorbim despre acest scop. Cum spunea și șefa FMI în 2018. Sunt prea mulți bătrâni și trebuie cumva rezolvată problema asta…din păcate pentru ea, din fericire pentru noi, nu este ea Dumnezeu. Orice om are dreptul la viață, la libertate, nu ca să fie ținut în casă”.

În stilul mafiot-cocalar, Micula și-a etalat ceasul-conservă și ghiulul, aşi fumat afectat câteva țigări în timpul discursului menit să lămurească pandemia şi să-i uluiască pe români.

Ce era să fac? Să dau spirtul gratis?

Victoraş nu a uitat să menţioneze că în Suedia, „de unde provin eu”, măsurile în vremea pandemiei sunt mult mai relaxate.

Miliardarii româno-gemeni-suedezi Viorel și Ioan Micula au obținut în instanță dreptul de a fi despăgubiți de Statul român cu 278 de milioane de euro, după un proces întins pe mai mulți ani.

Şi pentru că nu le-a fost de ajuns, în mijlocul pandemiei,au scumpit strategic spirtul Mona.

În timpullive-ului pe Facebook, Victoraș Micula a fost întrebat de un utilizator De ce au scumpit spirtul Mona în ziua în care s-a anunțat pandemia?

Acesta a răspuns sec.„De ce am mărit prețul la spirit? Țin să vă anunț că nu depinde de mine. Materia primă, cerealele din care se face alcool, a crescut… Ce era să fac? Să dau spirtul gratis?”.

În final, Micula a anunțat că nu intenționează să intre în politică, deși ar face-o doar pentru a urmări binele semenilor săi.„Însă vedeți că binele ăsta are două reversuri…jumătate dintre voi, veți aprecia că vă spun aceste lucruri, jumătate mă veți înjura”.

La o oră după ce a făcut live-urile pe Facebook, video-urile au fost șterse, scrie pressone.ro. Ecourile discursului ţinut de beizadea au persistat însă mult mai mult în media şi social media…

Urmăriți B1TV.ro și pe