Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Victor Ponta: CSM trebuie să recâștige încrederea populației. Nu sunt de acord cu ideea de a ne juca cu cvorumul

Victor Ponta: CSM trebuie să recâștige încrederea populației. Nu sunt de acord cu ideea de a ne juca cu cvorumul

Un articol de: - 23 Aug 2012, 09:09
Victor Ponta: CSM trebuie să recâștige încrederea populației. Nu sunt de acord cu ideea de a ne juca cu cvorumul Eveniment

Primul ministru Victor Ponta a declarat, joi dimineață, la sosirea la ședința CSM, că judecătorii și magistrații trebuie să recâștige încrederea cetățenilor și că trebuie să se pună capăt interimatului de la Justiție.

Oamenii sunt foarte neîncrezători în instituțiile statului. Judecătorii, magistrații de aici trebuie să recâștige încrederea populației” a spus Ponta, menționând că un prim pas ar fi ca membrii CSM să vină la serviciu.

Faptul că nu se întrunește cvorumul înseamnă că nu se poate discuta nu doar demisia Monei Pivniceru, ci și multe alte probleme pentru justiție.

Premierul a mai subliniat că este nevoie de un ministru al Justiției pentru a apăra interesele din acest domeniu, în condițiile în care joi se discută și rectificarea bugetară.
Nu e vorba doar de demisia doamnei Pivniceru, sunt foarte multe probleme pentru Justiție. Dacă CSM-ul nu se strânge, nu pot fi discutate și nu pot fi luate decizii. Astăzi trebuie să știm dacă luăm în discuție amânarea Codului de Procedură Civilă” a mai spus Victor Ponta.

Nu sunt de acord cu ideea de a ne juca cu cvorumul de la instituții. Pot să vă asigur că în ce privește parlamentarii PSD, mâine, la Parlament, nu va invoca nimeni cvorumul” a mai spus el.

Ponta a sosit la ședința CSM
Embed:Citeşte mai multe despre:   Victor Ponta,   cvorum,   incredere,   Mona Pivniceru