Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Victor Ponta, despre datoriile de la Realitatea TV: "Eu nu cunosc nicio societate în insolvență de 5 ani. Toată lumea trebuie să-și plătească taxele" (FOTO)

Victor Ponta, despre datoriile de la Realitatea TV: "Eu nu cunosc nicio societate în insolvență de 5 ani. Toată lumea trebuie să-și plătească taxele" (FOTO)

Un articol de: - 07 Aug 2017, 21:20
Victor Ponta, despre datoriile de la Realitatea TV: "Eu nu cunosc nicio societate în insolvență de 5 ani. Toată lumea trebuie să-și plătească taxele" (FOTO) Eveniment

Prezent în emisiunea moderată de Denise Rifai pe Realitatea TV, Victor Ponta a lansat un atac dur la adresa gazdelor aducând aminte de datoriile pe care le are postul de televiziune. 

Totul a plecat după ce Denise Rifai a afirmat că fostul premierul a tăiat din taxele unor companii în ciuda faptului că a criticat mereu Realitatea TV pentru neplata taxelor.

"Spuneți o prostie!", a replicat Ponta, atrăgând atenția moderatorei că este fără precedent ca o societate să stea 5 ani în insolvență și să tot acumuleze datorii.

"Postul nu plătește taxe nici azi. Domnul Tudose trebuie să vă ceară să le plătiți. Eu nu cunosc nicio societate în insolvență de 5 ani. Nu am venit aici să mă cert. Nu intrați în subiectul ăsta pentru că nu avantajează. O societate trebuie să iasă din insolvență în maximum 3 ani. Din 2011 până acum sunt mai mult de 3 ani. Toată lumea trebuie să-și plătească taxele. Nu mai spuneți o prostie că am tăiat taxe la alte societăți", a afirmat Victor Ponta.

În acest context, reamintim că Realitatea TV funcționează de 6 ani fără a plăti dările către stat, iar toate încercările făcute de ANAF și creditorii privați de recupera banii din datoriile postului au fost oprite la Tribunalul București.

Mugur Ciuvică a publicat, prin Grupul de Investigații Politice pe care îl conduce, mai multe documente care arată cum datoriile de la Realitatea TV către stat cresc la fiecare 3 luni cu încă 500.000 de euro, la 31 martie 2017 cumulând un total de aproximativ 21,5 milioane de euro.

Sursă Foto: grupul.roBătrânul a sunat la uşa ei, i-a dat o scrisoare şi apoi a dispărut. Când a deschis-o, s-a PRĂBUȘIT. Ce scria acolo

 

Citeşte mai multe despre:   Realitatea TV,   datorii,   taxe,   Victor Ponta