Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Victor Ponta: "Frica este arma teroriştilor. Voi merge în vacanţă cu familia în Turcia, în Franța. Voi merge la Bruxelles! Suntem într-un nou război, de alt tip, dar la fel de periculos!"

Victor Ponta: "Frica este arma teroriştilor. Voi merge în vacanţă cu familia în Turcia, în Franța. Voi merge la Bruxelles! Suntem într-un nou război, de alt tip, dar la fel de periculos!"

Un articol de: - 23 Iul 2016, 12:53
Victor Ponta: "Frica este arma teroriştilor. Voi merge în vacanţă cu familia în Turcia, în Franța. Voi merge la Bruxelles! Suntem într-un nou război, de alt tip, dar la fel de periculos!" foto: europafm.ro Eveniment

Victor Ponta, fostul prim-ministru al României, a publicat, vineri seara, pe Facebook, un mesaj prin care face referire la evenimentele nefericite petrecute în ultima perioadă, în Franța, Turcia, Germania și Belgia. Ponta spune că el va merge în continuare, în vacanță, în toate aceste țări, în ciuda celor petrecute.

„Dacă frica ne va domina înseamnă că au câştigat teroriştii. Voi merge în vacanţă cu familia în Turcia. Voi merge cu plăcere in Franta (unde este stare de urgenţă ca şi în Turcia, de mai multe luni). Voi merge la Bruxelles! Prudenţa este un semn de inteligenţă, dar frica este arma teroriştilor (nu doar cei de la ISIS, avem si noi in Romania "teroristii" nostri de alt tip, dar la fel de fanatici si rai) si nu trebuie niciodata sa cedam in fata ei!

Update - acum am vazut tragedia din Germania. Dincolo de compasiune si solidaritatea cu victimele ororilor din aceasta seara de la Munchen, imi confirma ca suntem intr-un nou razboi, de alt tip, dar la fel de periculos!”, a scris Ponta pe Facebook.

 

Victor Ponta: "Frica este arma teroriştilor. Voi merge în vacanţă cu familia în Turcia, în Franța. Voi merge la Bruxelles!

Citeşte mai multe despre:   Victor Ponta,   Franta\,   Turcia,   Belgia,   vacanta,   Germania