Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Victor Ponta îl taxează pe Iohannis: Copiii sunt cea mai importantă investiție

Victor Ponta îl taxează pe Iohannis: Copiii sunt cea mai importantă investiție

Un articol de: - 29 Aug 2014, 16:31
Victor Ponta îl taxează pe Iohannis: Copiii sunt cea mai importantă investiție Foto: evz.ro Eveniment

Premierul Victor Ponta l-a taxat, vineri, pe Klaus Iohannis, privind afirmația făcută de candidatului ACL la prezidențiale, care a spus că a investit în copii, scrie Digi 24.

"Cât timp voi fi nu doar prim-ministru, cât timp voi fi părinte, cred că cea mai importantă investiţie pe care trebuie să o facă un om în viaţă sunt copiii, nu cred că sunt casele. Cred că sunt copiii cea mai importantă investiţie şi e singurul lucru care rămâne după noi pe lume", a declarat Victor Ponta.

Klaus Iohannis a declarat că a obținut cele şase locuinţe din declaraţia sa de avere în urma unor investiţii din partea sa şi a soţiei, cu scopul de a "avea ceva pentru bătrâneţe", în condiţiile în care nu are copii şi prin urmare nu a investit în educaţia acestora.

Întrebat în cadrul emisiunii ”Butonul de panică” de pe B1 TV, cum a obţinut cele şase case, case de locuit şi apartamente, din declaraţia de avere.

"Am vândut şi am cumpărat altele, şi iar le-am vândut, şi iar am cumpărat. A fost relativ simplu, atunci au fost ieftine casele, mulţi saşi plecaseră din Sibiu, deci lucrurile au decurs din aproape în aproape. În afară de asta...ce să vă spun. Noi nu avem copii, deci alţii au investit în copii, în educaţia copiilor, noi am investit în imobile. Lucrurile sunt absolut simple, absolut transparente (...) Ne propuneam cu siguranţă să avem ceva pentru bătrâneţe", a declarat Iohannis.

Klaus Iohannis, despre cele șase case pe care le deține


Citeşte mai multe despre:   Klaus Iohannis,   copii