Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Victor Ponta la întoarcerea din Turcia: "Am să merg în continuare și la Instanbul și la Paris și Bruxelles. Dacă nu mai mergem, teroriștii au câștigat"

Victor Ponta la întoarcerea din Turcia: "Am să merg în continuare și la Instanbul și la Paris și Bruxelles. Dacă nu mai mergem, teroriștii au câștigat"

Un articol de: - 29 Iun 2016, 12:56
Victor Ponta la întoarcerea din Turcia: "Am să merg în continuare și la Instanbul și la Paris și Bruxelles. Dacă nu mai mergem, teroriștii au câștigat" Eveniment

Fostul premier Victor Ponta s-a întors în țară după ce marți seară s-a aflat la 10 minute distanță de aeroportul Ataturk din Istanbul în momentul când a avut loc un atentat terorist. Acesta a aterizat pe aeroportul Otopeni cu o avion de line Turkish Airlines în care se aflau mai mulți români care au fost prinși în capitala Turciei ca urmare a amânărilor și anulării curselor aeriene ca urmare a incidentelor.

Victor Ponta a declarat în exclusivitate pentru B1TV că: "Aseară după cum probabil ați anunțat era un avion de la București care a aterizat, și urma ca după să ne intoarcem noi, foarte mulți români erau în zona de îmbarcare, eu nu am apucat să ajung și după atentat am fost întors din drum"

Fostul premier a precizat că aeroporturile din Turcia au sistem de securitate foarte bun, cu mai multe filtre de control ce sunt situate și în interiorul și în afara aeroportului, și se gândește cu groază cum ar fi fost dacă atentatul avea loc în Europa. El a vrut să transmită un mesaj după evenimentele de marți: "Am să merg în continuare și la Instanbul și la Paris și Bruxelles, dacă nu mai mergem teroriștii au câștigat".

Victor Ponta consideră că autoritățile trebuie să colaboreze mai bine ca să preîntâmpine astfel de evenimente și controalele să fie mai puternice. De asemeana a afirmat că "un punct bun pentru România" e faptul că autoritățile și-au făcut treaba foarte bine, și consulatul a făcut tot ce era necesar să ajute românii.

Acesta a transmis că indiferent de faptul că lumea e șocată, nu trebuie să se închidă și să nu mai circule pentru că altfel teroriștii câștigă.

Victor Ponta: "Am să merg în continuare și la Instanbul și la Paris și Bruxelles, dacă nu mai mergem teroriștii au câștigat"

Citeşte mai multe despre:   Victor Ponta,   Istanbul,   terorism,   avioane