Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Victor Ponta, la un dejun de lucru cu ambasadorii statelor ‪UE‬: Am reiterat susținerea pentru parcursul european al statelor din vecinătatea estică, cu accent pe Republica ‪Moldova‬ și Ucraina

Victor Ponta, la un dejun de lucru cu ambasadorii statelor ‪UE‬: Am reiterat susținerea pentru parcursul european al statelor din vecinătatea estică, cu accent pe Republica ‪Moldova‬ și Ucraina

Un articol de: - 14 Iul 2015, 21:01
Foto: facebook.com Eveniment

Premierul Victor Ponta a scris pe pagina personală de Facebook despre participarea sa de marți la un "dejun de lucru cu ambasadorii statelor ‪‎UE‬, organizat de Președinția luxemburgheza a Consiliului Uniunii Europene".

Potrivit premierului, printre subiectele de discuție de la întâlnire au fost acordul recent privind asistența financiară acordată Greciei, migrația, dar și susținerea pentru parcursul european al Republicii Moldova și Ucrainei.

"Am participat astăzi la un dejun de lucru cu ambasadorii statelor ‪UE‬, organizat de Președinția luxemburgheza a Consiliului Uniunii Europene.

Am discutat despre mai multe subiecte importante, printre care și acordul recent privind asistența financiară acordată Greciei, care demonstrează că UE are capacitatea de a găsi soluții și că Grecia are nevoie de UE, așa cum și UE are nevoie de Grecia.

Referitor la migrație, am evidențiat faptul că ‪‎România‬ va acționa solidar și responsabil cu țările afectate și va participa la efortul comun. De asemenea, am reiterat susținerea pentru parcursul european al statelor din vecinătatea estică - cu accent pe Republica ‪Moldova‬ și Ucraina"
, a scris Ponta pe site-ul de socializare.

Citeşte mai multe despre:   Victor Ponta,   Luxemburg