Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Victor Ponta: Nu s-a semnat contractul pentru privatizarea CFR Marfă pentru că Băsescu nu a numit un ministru la Transporturi (VIDEO)

Victor Ponta: Nu s-a semnat contractul pentru privatizarea CFR Marfă pentru că Băsescu nu a numit un ministru la Transporturi (VIDEO)

Un articol de: - 28 Aug 2013, 11:27
Victor Ponta: Nu s-a semnat contractul pentru privatizarea CFR Marfă pentru că Băsescu nu a numit un ministru la Transporturi (VIDEO) Eveniment

Victor Ponta a declarat, miercuri, în cadrul unei conferințe de presă, că nu s-a semnat până în prezent contractul pentru privatizarea CFR Marfă deoarece președintele Traian Băsescu nu a numit un ministru la Transporturi.

Totul a depins de pixul domnului președinte Băsescu care trebuia să numească un ministru. Domnul secretar de stat a răspuns de tot ce s-a întâmplat dar întotdeauna răspunde ministrul plin și urmărește pe mai departe ministrul plin. Întâi am auzit că sunt probleme grave cu investitorul și ne-am dus la CSAT și am aflat că a fost o gogoașă. După aia am aflat de la consultantul financiar al domnului Gruia Stoica și anume de la domnul Băsescu că nu are bani. Toate prostiile din lume. De ce nu l-am semnat? Că domnul președinte a avut jocuri politice de vară”, a declarat primul ministru.

Totodată, el a precizat că în cursul zilei de luni se va semna contractul, după ce se vor termina de studiat documentele cu CFR Marfă.

Prioritățile sunt desfășurarea în cât mai bune condiții ale programului operațional de transporturi, cea mai importantă realizare a Ministerului în acest an. Acum trebuie absorbite fondurile. Doamna ministru are experiența și pregătirea necesară și sunt absolut convins că se va descurca foarte bine. Apoi, cu CFR Marfă cred că se vor termina de studiat documentele. Luni, chemați-l pe câștigător să semneze contractul. Dă banii, încheiem operațiunile, nu dă banii, trecem pe management privat și reorganizăm compania. Al treilea lucru ar fi probleme de la CFR Infrastructură și CFR Călători. Tarom-ul va fi și el o prioritate, este o companie semnificativă și simbolică pentru România. Cu management privat, poate și merită să fie salvată. În toate celelalte probleme, se pune rapid la punct doamna ministru și are sprijinul meu total”, a comentat la eveniment premierul Ponta.

Victor Ponta: Contractul pentru privatizarea CFR Marfă nu s-a semnat pentru că nu am avut ministru
Embed:

Citeşte mai multe despre:   Victor Ponta,   Traian Basescu,   ministrul Transporturilor