Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Victor Ponta se coalizează cu un grup de deputați PSD și ALDE împotriva lui Liviu Dragnea: Susțin schimbarea Legii privind resursele din offshore

Victor Ponta se coalizează cu un grup de deputați PSD și ALDE împotriva lui Liviu Dragnea: Susțin schimbarea Legii privind resursele din offshore

Un articol de: B1.ro - 03 Dec 2018, 12:04
Victor Ponta se coalizează cu un grup de deputați PSD și ALDE împotriva lui Liviu Dragnea: Susțin schimbarea Legii privind resursele din offshore Eveniment

Fostul premier Victor Ponta reacționează după ce 16 parlamentari din Comisia de industrii a Camerei Deputaților, au cerut, printr-o scrisoare, modificarea legii offshore. Semnatarii scrisorii, printre care și deputați PSD și ALDE, susțin că în actuala formă, legea poate audce „prejudicii masive” pentru România. 

Într-o postare pe Facebook, Victor Ponta anunță că deputații PRO România susțin schimbarea acestei legi. 

”Proasta guvernare +proasta legiferare + incompetența + corupție = pierderi uriașe pentru România!

Legea privind resurele naturale ale României din zona off shore a Mării Negre a fost tot timpul negociată și schimbată în spatele ușilor de la Cabinetul Președintelui Camerei Deputaților / soarta unor resurse de 100 de miliarde de euro aparținând României și care trebuie exploatate în următorii 25 de ani a stat în “pixul” unui individid care știe doar să sifoneze bani publici prin Teldrum și să își facă vile în Brazilia!

Proiectul de lege a fost schimbat de 4 ori în ultimul moment în baza unor criterii și negocieri ascunse - de fiecare dată deputații au votat un text pe care nu l-au citit și ale cărui prevederi le sunt total străine! Iar rezultatul este un dezastru!

Deputații PRO România susțin schimbarea Legii “Dragnea” privind resursele din off shore!

Este nevoie din nou de oameni cinstiți și competenți care să guverneze și să facă legi bune pentru români!”, a scris Victor Ponta pe Facebook. 

Deputații care au semnat scrisoarea prin care cer modificarea legii offshore avertizează că: „În versiunea trimisă la promulgare (...) formularea are potențialul de a introduce o ambiguitate legislativă din cauza unei potențiale interpretări gramaticale, fapt care denaturează sensul amendamentului pe care forul legislativ a vrut să îl dea textului de lege și să aducă prejudicii materiale majore statului român”, se arată în scrisoarea citată, potrivit Știripesurse.ro. 
 

Scandalul politic al momentului! A ieşit mizeria de sub preş? Gabriela Firea, ameninţată cu moartea de Liviu Dragnea!

Citeşte mai multe despre:   Victor Ponta,   PSD,   ALDE