Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Victor Ponta și Crin Antonescu, înjurați de un editorialist de la Jurnalul Național: "Îngăduiți-mi să vă bag în ... mamei voastre" (FOTO)

Victor Ponta și Crin Antonescu, înjurați de un editorialist de la Jurnalul Național: "Îngăduiți-mi să vă bag în ... mamei voastre" (FOTO)

Un articol de: - 12 Aug 2013, 13:27
Eveniment

Victor Ponta şi Crin Antonescu sunt înjuraţi de un editorialist de la Jurnalul Naţional. Lucian Avramescu îi atacă violent pe liderii USL într-un comentariu şi, după ce o face, îşi cere şi scuze pentru invectivele folosite.

Ponta mai ești? Crin mai ești? Dacă nu, îngăduiți-mi să vă bag în ... mamei voastre”. Acesta este titlul editorialului semnat de Lucian Avramescu de la Jurnalul Naţional. Jurnalistul nu l-a menajat deloc pe premier în creaţia sa.

"Chiar, unde-i Ponta? la Miami, pe plajele Unchiului Sam, "cu bona". Băsescu, lăsat liber să joace ţonţoroiul pe un pustiu politic, utilizând perfect neinspiratele plecări ale Titulescului Mic și Crinului Mare, cândva regal, lăsat să urle și să latre, face ce trebuie - urlă și latră. Punctează. Nu are dreptul la concediu Ponta? Are. Nu are, în schimb, dreptul la dezertare dintr-un câmp fierbinte de luptă, nu are dreptul la concediu de odihnă în timp ce speranțele publice fac metastază. Ponta, în numele a ceea ce am înghițit, ca om și ca scriitor, pentru voi, în numele nemeritatelor înjurături primite scuipăcios și puturos, în numele celor ce am crezut, eu nu cu totul, dar alții da, că sunteți, că sunteți oameni, vă atenționez cu toată sila - vă bag în... mamii voastre", scrie Avramescu în editorialul său.
Aşa îşi încheie cel care se intitulează om şi scriitor, Lucian Avramescu.

Post scriptumul este cel care pune capăt editorialului. Editorialistul cere iertare distinselor și nevinovatelor mame ale politicienilor evocați mai sus, a notat Avramescu.

Într-un alt editorial, postat a doua zi, Avramescu susține că nu a scris decât ce gândește.

Da, recunosc, am scris cam slobod. Dar, ca de obicei, am scris ce gândesc”, a afirmat editorialistul.

Citeşte mai multe despre:   Victor Ponta,   Crin Antonescu
 
Loading...