Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Victor Socaciu, despre moartea lui Victor Surdu: România pierde un mare specialist în agricultură

Victor Socaciu, despre moartea lui Victor Surdu: România pierde un mare specialist în agricultură

Un articol de: - 07 Apr 2011, 15:33
Victor Socaciu, despre moartea lui Victor Surdu: România pierde un mare specialist în agricultură Foto: reportervirtual.ro Eveniment

Cântăreţul şi deputatul PSD, Victor Socaciu, a vorbit despre moarte lui Victor Surdu şi precizat că suferinţa lui devenise vizibilă cu ceva timp timp în urmă.

“A devenit mai evident în urmă cu jumătate de an, dar vizibilă a fost chiar în ultimele 2-3 luni, în care el a slăbit foarte  mult. Se vedea pe figura lui, pe corpul lui. Prezenţa lui era una a suferinţei fizice”, a spus deputatul.

Victor Socaciu a precizat că Angela Similea, soţia lui Victor Surdu, s-a retras din viaţa publică de mai bine de 3 luni, pentru a sta aproape de el.

“România pierde un mare specialist în agricultură. Surdu Victor era un om de lume, deschis către relaţiile profund umane, un om generos în toate relaţiile lui interumane şi chiar ca om politic nu poţi să spui că era un partizan, aşa cum sunt de obicei oamenii politici”, a adăugat Victor Socaciu.

Deputatul a povestit cum era Surdu înainte să se îmbolnăvească.

“Era un om căruia îi plăcea viaţa şi vietii îi plăcea foarte mult de el, însă acum l-a trădat din păcate. Nu găseai la el patimă, nu găseai la el ură, sentimente ascunse, era un om dintr-o bucată, dacă avea ceva pe suflet care îl innora, nu jignea niciodată pe nimeni”, a conchis Victor Socaciu.

Deputatul PSD Victor Surdu a încetat din viaţă, joi, la vârstă de 63 de ani, din cauza cancerului pancreatic de care suferea de mai multă vreme.

Victor Socaciu, despre Victor Surdu


Victor Socaciu: Victor Surdu era un om căruia îi plăcea viaţa

Citeşte mai multe despre:   moarte