Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment O nouă aroganţă a beizadelei magnatului Viorel Micula: A pătruns cu bolidul pe Podul Centenarului din Oradea, înainte de inaugurare. Cum au reacţionat poliţiştii (VIDEO)

O nouă aroganţă a beizadelei magnatului Viorel Micula: A pătruns cu bolidul pe Podul Centenarului din Oradea, înainte de inaugurare. Cum au reacţionat poliţiştii (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 04 Dec 2018, 16:38
O nouă aroganţă a beizadelei magnatului Viorel Micula: A pătruns cu bolidul pe Podul Centenarului din Oradea, înainte de inaugurare. Cum au reacţionat poliţiştii (VIDEO) Eveniment

Victoraş Micula, fiul magnatului Viorel Micula, nu se dezminte şi oferă o nouă dovadă că banii te fac să crezi că orice ţi se permite. Acesta nu a ţinut cont de faptul că traficul auto era interzis şi a pătruns cu bolidul pe Podul Centenarului din Oradea înainte ca acesta să fie inaugurat.

Tânărul și-a pus unul dintre angajați să dea la o parte gardurile de protecție și a intrat cu bolidul pe noua construcție, filmând cursa ilegală.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

„Eu am inaugurat Podul Centenarului ştiind ce lucrări s-au făcut cu dealul de la Ciuperca, care s-a prăbuşit. La cât de repede s-a lucrat şi cum i-a forţat primarul pe executanţi să se grăbească, nu credeam că e bine făcut. Nici acum nu cred. Dar am fost să-l testez personal. Eu nu păţeam nimic, şi dacă se prăbuşea pentru că eram cu o maşină blindată. Nu amendă trebuiau să îmi dea, trebuiau să mă felicite”, a declarat, ulterior, Victoraș Micula pentru ebihoreanul. 

Poliţia a reacţionat după apariţia filmării în mediul online şi i-a trimis lui Victoraş Micula procesul verbal de sancționare pentru nerespectarea indicatorului rutier cu accesul interzis. Prin acesta, fiul magnatului a fost sancţionat cu 300 de lei și au fost aplicate și două puncte de penalizare.

Nu este prima dată când Victoraş Micula este amendat în Oradea din cauza comportamentului său. În luna iunie,  fiul magnatului a fost amendatd e Jandarmeria Oradea după ce i-a înjurat pe protestatarii din grupul Oradea Civică, adunaţi în Piaţa Ferdinand pentru a striga lozinici anti PSD.

Însă, extravaganţa cea mai mare a fost făcută de acesta în 2013. Tânărul, pe atunci în vârstă de 17 ani, s-a deplasat la Mănăstirea Prislop la bordul unui elicopter, care a aterizat la 200 de metri de mormântul părintelui Arsenie Boca.

Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...

Citeşte mai multe despre:   Stiri Oradea