Vine SFÂRȘITUL lumii! Incendiul de la Notre Dame este primul SEMN. Te vei cutremura de ce zice Nostradamus…

Vine SFÂRȘITUL lumii! Incendiul de la Notre Dame este primul SEMN. Te vei cutremura de ce zice Nostradamus...

Prezicerea lui Nostradamus a pus pe jar oamenii, care cred că va veni sfârșitul lumii.
REPEDE CLICK AICI: ELE SUNT BUNĂCIUNILE DIN FOLCLORUL ROMÂNESC! CUM ARATĂ COMPLET DEZBRĂCATE! (FOTO NECENZURAT)

Tragedia de la Catedrala Notre Dame din Paris a marcat pe toată lumea, din toate colțurile lumii, fiindcă incendiul a distrus parțial una dintre comorile lunii, cu o mare însemnătate istorică.
REPEDE CLICK AICI: ELE SUNT ȘTIRISTELE DIN ROMÂNIA CARE AU ÎNNEBUNIT BĂRBAȚII CU DECOLTEUL GENEROS! S-A VĂZUT TOT (POZE NECENZURATE!)

Din cauza spuselor lui Nostradamus însă, oamenii sunt îngrijorați, majoritatea considerând incendiul un semn de rău augur și chiar începutul sfârșitului lumii.

Adeptii lui Nostradamus au identificat un pasaj special în Centuria VIII, catrenele 59-60, unde se crede că într-un catren se vorbește chiar despre „templul sfânt” care va fi prădat, Franța ajungând o țară ruinată”.
REPEDE CLICK AICI: EI SUNT MARII ROMÂNI CARE VOR MURI PÂNĂ LA FINALUL ANULUI! (GALERIE FOTO CUTREMURĂTOARE)

Mai exact, prezicerea lui Nostradamus sună cam așa: „Capul lui Berbec, Jupiter și Saturn, Dumnezeul veșnic, ce schimbări se pot aștepta? După un secol lung, răul se va întoarce. Franța și Italia, câte emoții vor trai?”, potrivit evz.ro.

Nostradamus este unul dintre cei mai renumiți profeți, care a dăruit lumii multe cuvinte de aur și preziceri importante. A început să publice lucrări în 1555, prezicând extrem de corect multe evenimente importante din istoria omenirii.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe