Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Violenţe în centrul Parisului: Bătăi între cei care se opun scumpirii carburanţilor şi forţele de ordine (VIDEO)

Violenţe în centrul Parisului: Bătăi între cei care se opun scumpirii carburanţilor şi forţele de ordine (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 24 Noi 2018, 13:46
Violenţe în centrul Parisului: Bătăi între cei care se opun scumpirii carburanţilor şi forţele de ordine (VIDEO) Eveniment

Violenţe între protestatari şi forţele de ordine în Paris! O manifestaţia care se desfăşura în centrul Parisului a fost fost deturnată de așa numiții protestatarii cu “vestele galbene” care se opun majorării taxelor la carburanţi.

Aceştia au avut mai multe ciocniri violente pe Bulevardul Champs Elysees cu forţele de ordine, după ce au rupt un cordon de securitate.

Forţele de ordine au făcut uz de gaze lacrimogene pentru a-i dispersa pe manifestanţii care demonstrează pentru a doua săptămână consecutiv faţă de creşterea preţurilor la carburanţi.

Cel puţin o persoană a fost arestată, au anunţat surse din cadrul poliţiei. Protestatarii au pancarte cu mesajele „Demisia lui Macron” şi „Franţa este nervoasă”. 

Mişcarea celor de la "vestele galbene" a plecat de la scumpirea carburanţilor, dar a trecut la o denunţare mai globală a politicii Guvernului în domeniul taxării şi scăderii puterii de cumpărare.

Manifestaţiile au început de sâmbăta trecută, când peste 280.000 de persoane au luat parte la proteste în peste 2.000 de locaţii din ţară. 

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Informaţia orei îl are în centru pe Radu Mazăre, care tocmai a...

Citeşte mai multe despre:   Paris