Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Violeta Alexandru: Ministerul Muncii face plăți pentru toate situațiile și pentru toți părinții / Am gestionat toate situațiile apărute (VIDEO)

Violeta Alexandru: Ministerul Muncii face plăți pentru toate situațiile și pentru toți părinții / Am gestionat toate situațiile apărute (VIDEO)

Un articol de: Maria Zărnescu - 22 Oct 2020, 20:13
Violeta Alexandru: Ministerul Muncii face plăți pentru toate situațiile și pentru toți părinții / Am gestionat toate situațiile apărute (VIDEO) Foto: Violeta Alexandru / Facebook Eveniment

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a oferit o serie de asigurări românilor, la începutul ședinței de Guvern de joi, 22 octombrie. Alexandru a precizat că vor efectua plăți pentru situațiile și toți părinții afectați de pandemie.

Violeta Alexandru a explicat faptul că Guvernul caută în prezent soluții, pentru ca părinții să fie plătiți cât timp școlile în care învață copiii sunt în scenariul roșu:

„Ministerul Muncii face plăți pentru toate situațiile și pentru toți părinții. Noi practic extindem sistemul. Acest ordin prevede cele trei scenarii. Am gestionat toate situațiile apărute. Completăm cadrul legal cu propunerile pe care le facem astăzi”, a declarat Violeta Alexandru, ministrul Muncii, la începutul ședinței de Guvern.