Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Doliu în România! Un cunoscut violinist s-a stins din viață. ”Dispariția sa neașteptată este percepută de către toți cu sinceră tristețe și profund regret” (FOTO)

Doliu în România! Un cunoscut violinist s-a stins din viață. ”Dispariția sa neașteptată este percepută de către toți cu sinceră tristețe și profund regret” (FOTO)

Un articol de: - 04 Apr 2018, 09:47
Doliu în România! Un cunoscut violinist s-a stins din viață. ”Dispariția sa neașteptată este percepută de către toți cu sinceră tristețe și profund regret” (FOTO) Eveniment

Violonistul Dan Enășescu s-a stins din viață la vârsta de 67 de ani, anunțul fiind făcut de Filarmonica  “George Enescu”, pe control de socializare.

Artistul a petrecut 46 de ani pe scena Sălii Mari a Ateneului Român ca membru al Orchestrei simfonice a Filarmonicii “George Enescu”.

„Filarmonica  George Enescu  anunță cu deosebită tristețe dispariția excepționalului instrumentist, rafinat și erudit muzician, violonistul Dan Enășescu.

A petrecut 46 de ani pe scena Sălii Mari a Ateneului Român ca membru al Orchestrei simfonice a Filarmonicii “George Enescu”. Publicul îl cunoaște și îl apreciază atât ca șef de partidă cât și în calitate de concertmaistru, poziție de pe care a condus sute de concerte ale orchestrei, în țară și străinătate. A câștigat în timp întreaga admirație și prietenie a colegilor de breaslă. Dispariția sa neașteptată este percepută de către toți cu sinceră tristețe și profund regret,” a transmis filarmonica, scrie Libertatea.

Foto: Antena3