Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Viorel Cataramă: Solicit insistent să mă autoinfectez cu coronavirus, să demonstrez că nu se întâmplă nimic / Ce crede soția sa, medicul Adina Alberts, despre această idee (VIDEO)

Viorel Cataramă: Solicit insistent să mă autoinfectez cu coronavirus, să demonstrez că nu se întâmplă nimic / Ce crede soția sa, medicul Adina Alberts, despre această idee (VIDEO)

Un articol de: Vladimir Ionescu - 29 Apr 2020, 17:14
Viorel Cataramă: Solicit insistent să mă autoinfectez cu coronavirus, să demonstrez că nu se întâmplă nimic / Ce crede soția sa, medicul Adina Alberts, despre această idee (VIDEO) Eveniment

Viorel Cataramă a recunocut, miercuri, în direct pe B1 TV, că dorește să se autoinfecteze cu coronavirusul SARS-CoV-2, pentru că, susține el, COVID-19 nu este o boală periculoasă pentru persoanele fără alte afecțiuni. Tot la „Se întâmplă acum!” cu Tudor Barbu, soția lui Viorel Cataramă, medicul chirurg Adina Alberts, a afirmat că nu este de acord cu un astfel de gest.

Întrebată dacă și-a auzit soțul spunând că vrea să se injecteze cu coronavirus, Adina Alberts a afirmat: „Sincer, da, dar nu pot să spun că sunt total de acord. De altfel, nici nu o să o facă până la urmă, dar el a declarat și public acest lucru, într-o altă intervenție, la un alt post de televiziune. Dorește să facă acest lucru, pentru că asta este impresia lui. Nu pot să fiu de acord”.

Întrebată dacă nu este de acord ca soție sau ca medic, ea a explicat: „Din ambele puncte de vedere. Ca medic nu sunt de acord, pentru că am competența necesară să îmi dau seama că nu este, totuși, o joacă. Evident și ca soție, avem o familie împreună, avem și bătrâni în familie. Dorim să îi vedem cât mai curând. Ne e dor de ei, să petrecem timpul împreună”.
 

De ce vrea Viorel Cataramă să se autoinfecteze cu coronavirus

 

Viorel Cataramă a intervenit și el în dialogul dintre Tudor Barbu și Adina Alberts și a explicat ce l-a determinat să dorească să se autoinfecteze.

„În momentul în care s-a declarat starea de urgență, eu am declarat că este o măsură greșită pentru România și că trebuie să ne uităm la Suedia, Olanda. Aceea e calea de urmat și, dacă vreți, timpul mi-a dat dreptate. Numărul deceselor raportate la milionul de locuitori, în Suedia, nu e mai mare decât numărul de decese raportat la milionul de locuitori în alte țări. Prin urmare, ei n-au închis economic, au crescut economic. În schimb, noi am prăbușit România. Nu asta este problema esențială, ci faptul că în momentul în care redeschidem România, vom avea 1,5 milioane de șomeri, plus coronavirus, și minus tratament pentru coronavirus. Eu vreau să vă spun că solicit insistent să mă autoinfectez, să demonstrez că nu se întâmplă nimic, pentru că da dacă ești sănătos, nu pățești nimic. Până la urmă, este o chestiune de rezistență a organismului. Numai așa vom trece criza, indiferent ce ne spun unii sau alții”, a declarat Viorel Cataramă.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.


 

România, aproape 12.000 de cazuri confirmate de COVID-19

 

La nivel global, coronavirusul a fost depistat în organismul a peste 3,1 milioane de persoane. Numărul deceselor în rândul pacienților confirmați cu COVID-19 se apropie de 220.000. În tot acest timp, circa 1 milion de oameni s-au vindecat, potrivit datelor centralizate miercuri de Worldometer.

Bilanțul îmbolnăvirilor din România a urcat la 11.978, potrivit anunțului făcut miercuri, ora 13, de către Grupul de Comunicare Strategică. Până la aceeași oră, peste 3.500 de pacienți au fost declarați vindecați și externați, în timp ce alți 247 erau internați în secțiile de terapie din țară. În ceea ce privește decesele, între timp, numărul a urcat la 685.A ajuns la mare, s-a autoizolat pe o plajă sălbatică, dar bărbaţii o urmăreau. Într-o criză de nervi, şi-a dat jos costumul de baie

 

Citeşte mai multe despre:   Viorel Catarama,   Adina Alberts