Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment VIRAL: „Pupaţi moaşte! Nu mai avem medici!”. Mesajul INCREDIBIL de pe clădirea unui fost spital (FOTO)

VIRAL: „Pupaţi moaşte! Nu mai avem medici!”. Mesajul INCREDIBIL de pe clădirea unui fost spital (FOTO)

Un articol de: B1.ro - 17 Sep 2018, 16:28
VIRAL: „Pupaţi moaşte! Nu mai avem medici!”. Mesajul INCREDIBIL de pe clădirea unui fost spital (FOTO) Eveniment

De câteva zile, în mediul online, circulă o imagine incredibilă, cu un banner lipit de clădirea fostului spital orăşenesc din Negreşti, jud. Vaslui, pe care scrie „Pupaţi moaşte! Nu mai avem medici!”.

Desi nu e reală, fiind prelucrată în Photoshop, imaginea aminteşte de situaţia dureroasă a acestui oras, vitregit de prezenţa unui spital de stat, în regim permanent. În ciuda petiţiilor făcute de cetăţeni şi a promisiunilor politicienilor, unitatea sanitară are în continuare lacătul pe uşă, degradându-se galopant.

Închis în 2011, printr-o hotărâre de Guvern controversată, spitalul dispunea de aparatură modernă şi deservea peste 50.000 de locuitori, scrie Vremea Nouă.

Acum doi ani, Consiliul Judeţean şi Spitalul Judeţean de Urgenţă anuntau că vor deschide o sectie de paliaţie pentru suferintele celor aflati în ultima fază a unor boli incurabile. La initiativa primarului Negrestiului, Vasile Voicu, trei din clădirile mai vechi ale spitalului orăsenesc, închis în vremea PDL, urmau să fie preluate de Spitalul Judetean, pentru a se face acolo o sectie de paliatie, una de psihiatrie, plus boli cronice. În jur de 30 de locuri de muncă urmau să fie create de noile sectii deschise la Negresti, dar în ciuda promisiunilor, nu s-a întâmplat nimic. 

Citeşte mai multe despre:   spital,   moaste,   Stiri Negrești,   Stiri Vaslui