Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Virusul Zika, confirmat în Romania: O tânăra de 27 de ani, internata în Capitală (VIDEO)

Virusul Zika, confirmat în Romania: O tânăra de 27 de ani, internata în Capitală (VIDEO)

Un articol de: - 12 Iul 2016, 11:37
Virusul Zika, confirmat în Romania: O tânăra de 27 de ani, internata în Capitală (VIDEO) Eveniment

UPDATE: Pacienta cu Zika a fost internată pe data de 5 iulie, și a stat în spital pentru 48 de ore deoarece starea ei s-a îmbunătățit, fiind externată pe data de 7, afirmă reprezentații spitalului conform B1TV.  În cazul acesteia s-au făcut recomandările standarde potrivit sfaturilor date de Organizația Mondială a Sănătății. Doctorii au afirmat că '"riscul unei epidemii este pur și simplu ipotetic fiind vorba de un caz izolat".

O româncă întoarsă din Martinica are Zika

O tânără de 27 de ani a fost internată la Spitalul Victor Babeș din București. Femeia este infestată cu virusul Zika după ce a efectuat o călătorie în Martinica.

Purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătății, Laurențiu Colintineanu, a confirmat într-o conferință de presă prezența acestei femei infestată cu virusul Zika și a oferit precizări privind măsurile luate. Ministerul Sănătății este în comunicare directă cu Organizația Mondială a Sănătății privind acest caz. 

Persoana în cauză este în afara oricărui pericol, iar reprezentanții ministerului au afirmat că aceasta reprezintă doar un caz izolat ca urmare a călătoriei pe care a efectuat-o.

" În timpul zilei de ieri (nr.luni) ministerul a comunicat prin adrese oficiale și legături directe cu Primăria Capitalei și Primăriile Sectoarelor 3 și 6, privind necesitatea începerii unor acțiuni de dezinsecție împotriva țânțarilor" a subliniat purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătății. 

Ministerul Sănătății a emis o serie de avertizări pentru cei care urmează să călătorească în țări în care există virusul Zika.

Virusul Zika confirmat în RomâniaAu descoperit un aeroport părăsit în urmă cu 50 de ani. Au controlat toată zona şi au rămas uluiţi de ce au mai găsit

Citeşte mai multe despre:   sanatate