Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Vizită regală: Prințul Charles a mers la Biserica greco-catolică din Teiuș, unde sunt îngropaţi stră-străbunicii Reginei Elisabeta a II-a (VIDEO)

Vizită regală: Prințul Charles a mers la Biserica greco-catolică din Teiuș, unde sunt îngropaţi stră-străbunicii Reginei Elisabeta a II-a (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 03 Iun 2017, 20:16
Vizită regală: Prințul Charles a mers la Biserica greco-catolică din Teiuș, unde sunt îngropaţi stră-străbunicii Reginei Elisabeta a II-a (VIDEO) Eveniment

Prințul Charles a ajuns la Teiuș, în județul Alba. Alteța Sa Regală a făcut o vizită privată la Biserica greco-catolică cu hramul Intrarea în biserică a Maicii Domnului din localitate, în care sunt îngropaţi stră-străbunicii mamei sale, regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, informează B1 TV. 

Prințul Charles a fost întâmpinat în Teiuş de primarul Mirel Hălălai, de preotul paroh, dar și de mai mulți oameni care voiau să îl vadă. Alteța Sa a ajuns cu un elicopter, care a aterizat pe stadionul oraşului, gazonul fiind tuns special pentru acest eveniment.

Prinţul a vizitat biserica greco-catolică din Teiuş, unde sunt îngropaţi stră-străbunicii Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

Biserica Română Unită din Teiuș, cu hramul Intrarea în Biserică a Maicii Domnului, a fost ctitorită în a doua jumătate a sec. al XVI-lea de către ramura din Teiuș a familiei nobiliare Rațiu.

Vizită regală: Prințul Charles a mers la Biserica greco-catolică din Teiuș, unde sunt îngropaţi stră-străbunicii Reginei Elisabeta a II-a

Citeşte mai multe despre:   Printul Charles,   Biserica Ortodoxa Romana