Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Vlad Voiculescu: Nu putem avea petreceri la Bucureşti, pe Valea Prahovei şi să ne uităm doar către spitale şi de ce nu avem mai multe paturi (VIDEO)

Vlad Voiculescu: Nu putem avea petreceri la Bucureşti, pe Valea Prahovei şi să ne uităm doar către spitale şi de ce nu avem mai multe paturi (VIDEO)

Un articol de: Elena Stanciu - 16 Apr 2021, 11:44
Vlad Voiculescu: Nu putem avea petreceri la Bucureşti, pe Valea Prahovei şi să ne uităm doar către spitale şi de ce nu avem mai multe paturi (VIDEO) Foto: Inquam Photos / Ilona Andrei Eveniment

Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, a atras atenția asupra faptului că pandemia de coronavirus nu poate fi rezolvată doar la nivelul Ministerului Sănătății, în condițiile în care au loc petreceri în Capitală și pe Valea Prahovei. În conferința de presă pe care a susținut-o vineri dimineață, fostul ministru a spus că nu are să-și reproșeze aspecte care țin de munca sa sau a echipei sale și a vorbit și despre situația locurilor de la terapie intensivă.

 

Vlad Voiculescu: Nu îmi reproşez lucruri care ţin de munca mea şi a colegilor mei

 

”Nu îmi reproşez lucruri care ţin de munca mea şi a colegilor mei. În patru luni s-a muncit bine, pe bazele corecte, nu pe ce trebuie unui partid sau altul, ci pentru ce trebuie oamenilor și specialiștilor din sistem. (...) Am văzut iarăși declarații publice că s-a dat comanda și ajungem la 1.600 de paturi, după care o să mergem la un nou target de 1.800. Nu vorbim de mobilă, de echipamente medicale, vorbim despre echipe de oameni. Fiecare pat înseamnă ruperea unor oameni, a unor echipamente de la tratamentul altor persoane”, a declarat Voiculescu.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Voiculescu: Pandemia nu poate fi gestionată doar la nivelul Ministerului Sănătății

 

În acest context, fostul ministru a insistat că măsurile de combatere a pandemiei trebuie luate în afara spitalelor.S-a stabilit data când va trece România la moneda euro! Adio "lei"!

”Trebuie să avem în vedere faptul că pandemia nu poate fi gestionată doar la nivelul Ministerului Sănătății. Pandemia trebuie rezolvată în afara Ministerului Sănătății, e numai ultimul episod. Ideea că spitalele pot gestiona tot ceea ce nu se gestionează în afara spitalelor este falsă, vine cu costuri în vieți omenești. Cineva trebuie să-și asume asta.

Măsurile trebuie luate pe baza datelor și trebuie luate și în afara spitalelor.

Nu putem avea petreceri la Bucureşti, la Predeal, pe Valea Prahovei şi să ne uităm doar către spitale şi de ce nu avem mai multe paturi”, a mai spus Vlad Voiculescu.

 

Citeşte mai multe despre:   Vlad Voiculescu