Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Vocea României, din nou audiențe mai mari decât X Factor: Peste 2.700.000 de telespectatori au urmărit show-ul Pro TV în minutul de aur

Vocea României, din nou audiențe mai mari decât X Factor: Peste 2.700.000 de telespectatori au urmărit show-ul Pro TV în minutul de aur

Un articol de: B1 TV - 29 Sep 2014, 10:40
Vocea României, din nou audiențe mai mari decât X Factor: Peste 2.700.000 de telespectatori au urmărit show-ul Pro TV în minutul de aur Eveniment

Vocea României ţine în continuare milioane de telespectatori în faţa televizorului. De cealaltă parte, emisiunea concurentă, X Factor, în ciuda investiţiilor imense făcute in vară, pierde teren. În minutul de aur, peste 2.700.000 de telespectatori au urmărit Vocea României, aproape triplu față de numărul celor care au ales să urmărească Antena 1 în același minut.

X Factor nu ţine pasul cu show-ul Vocea României de la Pro TV pentru a doua săptămână la rând. Emisiunea de pe PRO TV a înregistrat 13.6 puncte de rating și 30.9% share în intervalul de difuzare, pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani. Locul doi a fost ocupat de Antena 1 cu 8.1 puncte de rating și 18.5% share.

La nivelul publicului din mediul urban, PRO TV a condus cu 11.7 puncte de rating și 22.6%  share, pe când Antena 1 a înregistrat o audiență medie de 8.1 puncte de rating și 15.7% share. 

La nivel național, PRO TV rămâne și de această dată pe primul loc cu o audiență medie de 11 puncte de rating și 21% share, iar pe locul secund Antena 1 cu 7.3 puncte de rating și 13.9% share.

X Factor, emisiunea rivală de la Antena 1, pierde teren de la o săptămână la alta. Trecerea lui Horia Brenciu şi a lui Ştefan Bănică Junior, de la Pro Tv la Antena, n-au ajutat cu nimic televiziunea familiei Voiculescu. Dimpotrivă, costurile au crescut semnificativ prin aducerea acestor vedete, iar rezultatele arată că investiţia a fost în zadar.

Citeşte mai multe despre:   Vocea Romaniei,   audiente,   Pro Tv,   Antena 1