Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Vreme extremă în țară: Zeci de localități au fost afectate de furtuni. Sute de oameni au fost izolați (VIDEO) 

Vreme extremă în țară: Zeci de localități au fost afectate de furtuni. Sute de oameni au fost izolați (VIDEO) 

Un articol de: B1 TV - 22 Iun 2017, 08:32
Vreme extremă în țară: Zeci de localități au fost afectate de furtuni. Sute de oameni au fost izolați (VIDEO)  Eveniment

A fost cod portocaliu de inundaţii în ţară, iar potopul nu s-a lăsat aşteptat. Zeci de localităţi din mai multe judeţe au fost afectate de furtuni şi au fost măturate de ape. În doar câteva zeci de minute, oamenii şi-au văzut agoniseala de o viaţă luată de apele dezlănţuite.

În mai multe localități din Munții Apuseni, zeci de gospodării au fost invadate de ape, care au măturat totul în cale. Viitura a distrus mai multe drumuri, iar sute de oameni au fost izolați, informează B1 TV.

Vreme extremă în țară: Zeci de localități au fost afectate de furtuni. Sute de oameni au fost izolați

Disperați, oamenii au fost nevoiți să-și evacueze animalele din calea apelor și să încerce să-și salveze agoniseala de-o viață.

În doar câteva zeci de minute, vântul puternic şi ploia au lăsat în urmă imagini apocaliptice.

Şi în Focşani au fost probleme. Canalizările din oraş nu a făcut faţă cantităţii imense de ploaie, iar apele au năvălit pe străzi.

Nici judeţul vecin nu a fost ferit de vremea extremă. O rupere de nori a produs inundații pe mai multe străzi de la periferia Buzăului. După o ploaie torențială de o jumătate de oră, apa a năvălit în casele oamenilor.

Probleme au fost şi în judeţul Neamţ. Zeci de case din Piatra Neamţ şi din satele apropiate au ajuns sub ape după o rupere de nori.Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...

Mai mulţi copaci au fost doborâţi de furtună, unul căzând peste o reţea electrică şi o maşină şi unul peste o casă.

De asemenea, mai multe străzi au fost inundate, iar Drumul Naţional 15 D a fost blocat. Zeci de pompieri au intervenit să elibereze străzile şi să scoată apa din casele oamenilor.

Şi oraşul Bistriţa a fost sub asediul apelor. După doar câteva minute de ploie pe străzi aproape nu se mai puteam merge cu maşina.

Probleme au mai fost şi în judeţele Mureş, Bacău, Harghita şi Covasna. Toate s-au aflat miercuri sub cod portocaliu de inundaţii şi sub cod galben de vreme rea. 

 

Citeşte mai multe despre:   furtuni,   inundatii,   ploaie