Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Zece migranți din Afganistan şi Siria, ascunşi în două automarfare, depistaţi la Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II

Zece migranți din Afganistan şi Siria, ascunşi în două automarfare, depistaţi la Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II

Un articol de: George Lupu - 20 Apr 2021, 10:17
Zece migranți din Afganistan şi Siria, ascunşi în două automarfare, depistaţi la Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II Eveniment

Poliţiştii de frontieră de la Nădlac au prins zece cetăţeni din Afganistan şi din Siria, care încercau să treacă ilegal frontiera în Ungaria. Migranții erau ascunşi în două automarfare.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au efectuat luni controlul amănunţit asupra a două ansambluri rutiere, conduse de un cetăţean bulgar, respectiv un cetăţean turc.

Așa au fost descoperiţi, ascunşi printre marfa transportată, zece cetăţeni străini, din Afganistan şi Siria cu vârste cuprinse între 15 şi 57 de ani. Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun. 

În weekend, polițiștii de frontieră au descoperit 41 de migranți transportați de un cetăţean român, conducând un automarfar înmatriculat în România. În urma efectuării controlului amănunţit asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit treizeci și doi de cetăţeni străini. Persoanele au fost preluate și transportate la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Borș, pentru cercetări.

În cadrul verificărilor preliminare, polițiștii de frontieră au stabilit că persoanele sunt cetățeni din Siria și Turcia cu vârste cuprinse între 18 și 56 de ani.

Alte nouă persoane au fost depistate, în data de 16.04.2021, în jurul orei 09.00, ascunse într-un automarfar condus de un cetățean bulgar.

Citeşte mai multe despre:   Nadlac II,   migranti