Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Zeci de polițiști au protestat în fața Ministerului de Interne față de modul de conducere al lui Radu Stroe

Zeci de polițiști au protestat în fața Ministerului de Interne față de modul de conducere al lui Radu Stroe

Un articol de: B1 TV - 05 Sep 2013, 11:11
Zeci de polițiști au protestat în fața Ministerului de Interne față de modul de conducere al lui Radu Stroe Eveniment

Zeci de poliştisti au protestat joi în faţa ministerului de Interne. Oamenii sunt nemultumiți de modul în care Radu Stroe coordonează ministerul şi spun că nici viaţă de familie nu mai au după ce acesta a preluat conducerea.

Protestatarii s-au strâns în faţa ministerului şi aşteaptă să discute toate problemele cu ministrul Radu Stroe.

Poliţiştii sunt nemulţumiţi de condiţiile de lucru şi spun că vinovatul  pentru toată situaţia în care au ajuns este doar unul singur- ministrul de Interne.

„Ne simțim prizonierii incompetenței ministerului de Interne.  Domnul ministru, de când este la comanda acestei instituții nu a făcut nimic. A promis că modifică niște ordine interne și dispoziții interioare. Ne-a păcălit, a modificat la un moment dat doar o virgulă într-un document. Polițistii sunt practic sclavii acestei instituții, folosesc mașinile personale că sunt obligați să meargă din timpul lor la intervenții, practic ei nu mai au o viață familială”, a declarat Ioan Cănărău, vicepreşedinte Sindicatul naţional al Agenţilor de Poliţie.

Acesta spune că protestele vor continua până când Radu Stroe va semna cel puțin un ordin.

Protestatarii îl consideră pe ministrul Radu Stroe drept cel mai slab conducător al ministerului de interne şi aşteaptă să discute cu acesta.

„L-am invitat pe domnul ministru să vina să discute cu noi în stradă, însă acesta a refuzat, ne vom duce noi la negocieri la finalul protestului”, a mai spus Ioan Cănărău.

Poliţiştii protestează faţă de conducerea lui Radu Stroe la MAI
Embed:


Citeşte mai multe despre:   politisti,   Radu Stroe