Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Zeci de polițiști locali din Ploiești, scutiți medical de patrulare noaptea sau când plouă. Primarul a cerut verificări

Zeci de polițiști locali din Ploiești, scutiți medical de patrulare noaptea sau când plouă. Primarul a cerut verificări

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 05 Mai 2021, 09:20
Zeci de polițiști locali din Ploiești, scutiți medical de patrulare noaptea sau când plouă. Primarul a cerut verificări Eveniment

Circa 60 de poliţişti locali din Ploieşti au prezentat scutiri eliberate de medici, astfel că unii nu au voie să patruleze când plouă, alții să conducă autovehicule sau să poarte armă. În acest context, cazurile de vandalism mai ales pe timpul nopții sunt tot mai multe. 

Primarul Andrei Volosevici a declarat că a solicitat o reverificare a documentelor medicale, informează Ziarul Incomod.

 

Ploiești: Zeci de poliţişti locali au venit la serviciu cu scutiri eliberate de medici

 

Volosevici a susținut că din totalul de 102 poliţişti locali de la Ordine Publică, 10 pot lucra doar la schimbul 1, pe motiv că ar suferi de diverse afecţiuni, în special hipertensiune.

Primarul a precizat că a transmis o adresă la CAS prin care a solicitat o reverificare a documentelor medicale care „stau la baza deciziilor cel puţin ciudate şi a unor încadrări ciudate”.    

Directorul Poliţiei Locale Ploieşti, Adrian Vaida, a afirmat că aproximativ 60 de polițiști locali au diverse scutiri medicale. Majoritatea sunt de la Ordine Publică și de la Serviciul Circulație. 

Aproximativ 26 nu au voie să patruleze noaptea. Alții nu au voie să lucreze când plouă sau ninge. Unii au interdicție de a folosi o armă, iar alții nu au voie nici măcar să conducă autovehicule.
 

Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...

Citeşte mai multe despre:   politisti locali,   Politia Locala Ploiesti,   scutiri medicale