Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Zeci de studenți de la Facultatea de Drept din București riscă exmatricularea, după ce au copiat la examenele online

Zeci de studenți de la Facultatea de Drept din București riscă exmatricularea, după ce au copiat la examenele online

Un articol de: Andrei Vlad - 23 Feb 2021, 17:48
Zeci de studenți de la Facultatea de Drept din București riscă exmatricularea, după ce au copiat la examenele online Eveniment

Eficiența învățării prin intermediul cursurilor online este destul de scăzută. Același lucru nu se poate spune și despre metodele de fraudare a examenelor. Zeci de studenți de la Facultatea de Drept, care se pregăteau să devină avocați, procurori sau judecători, au copiat la mai multe examene desfășurate în mediul virtual, iar conducerea universității se gândește să-i exmatriculeze pe cei vizați. 

49 de studenți din anul I au creat grupuri paralele, prin intermediul cărora rezolvau la comun subiectele de examen, informează EduPedu. Răzvan Dincă, decanul Facultății de Drept, din cadrul Universității București, s-a declarat șocat de amploarea evenimentului și de modul de operare al studenților.

 

Copiatul la examene, o practică celebră la Facultatea de Drept din cadrul Universității București

 

Săptămâna trecută, conducerea Facultății de Drept a anulat un examen online susținut simultan de 770 de studenți și astfel, s-a pornit o anchetă disciplinară față de profesoara Simona Cristea, cea care a organizat examenul. 

În cadrul Facultății de Drept, mecanismele de fraudare a examenelor sunt binecunoscute. În cercurile de studenți există persoane care au trecut majoritatea examenelor folosind celebra metodă, „casca în ureche". 

Citeşte mai multe despre:   justitie,   Facultatea de Drept,   studenti