Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Ziua Forțelor Terestre: Armata face spectacol cu militari, tehnică de luptă, cântece de fanfară şi retragere cu torţe (VIDEO)

Ziua Forțelor Terestre: Armata face spectacol cu militari, tehnică de luptă, cântece de fanfară şi retragere cu torţe (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 23 Apr 2017, 15:24
Ziua Forțelor Terestre: Armata face spectacol cu militari, tehnică de luptă, cântece de fanfară şi retragere cu torţe (VIDEO) Eveniment

Bucureştenii au fost invitați duminică la Ziua Forţelor Terestre. Armata face spectacol cu militari, tehnică de luptă, cantece de fanfară şi retragere cu torţe. Manifestările au loc atât în Capitală, cât şi în garnizoanele din ţară sau Teatrul de Operaţii din Afganistan. Ca în fiecare an, la 23 aprilie se sărbătoreşte Ziua Forţelor Terestre, al căror patron spiritual este Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, informează B1 TV. 

De Ziua Forţelor Terestre militarii români au făcut câteva demonstraţii pentru cei care au venit să îi admire - lupte corp la corp sau diverse tactici de autoapărare.

La exerciţiile demonstrative au participat şi câinii. Aceştia au fost antrenaţi de militari să descopere posibilele pachete periculoase. În cazul de faţă, un patruped a descoperit o bombă care a fost apoi dezasamblată de către genişti.

Ziua Forțelor Terestre: Armata face spectacol cu militari, tehnică de luptă, cantece de fanfară şi retragere cu torţe

Dacă întâmpinaţi probleme pe Google Chrome cu vizionarea materialelor VIDEO, daţi CLICK pe linkul acesta şi vedeţi ce paşi trebuie să urmaţi pentru a remedia problema!

Citeşte mai multe despre:   armata,   expozitie