Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Ziua mondială de luptă împotriva tuberculozei, marcată la București

Ziua mondială de luptă împotriva tuberculozei, marcată la București

Un articol de: - 23 Mar 2018, 18:20
Ziua mondială de luptă împotriva tuberculozei, marcată la București Eveniment

Asociația pentru sprijinirea pacienților cu TB-MDR, în parteneriat cu Primăria Capitalei, marchează 24 MARTIE – ZIUA MONDIALĂ DE LUPTĂ ÎMPOTRIVA TUBERCULOZEI prin iluminarea în roșu a clădirii Primăriei Generale a Municipiului București și prin realizarea unei expoziții dedicate, intitulată „Fețele tuberculozei, boala nu ocolește pe

nimeni”.

ILUMINAREA FAȚADEI CENTRALE A CLĂDIRII PRIMĂRIEI CAPITALEI se va face în seara de 24 martie 2018, în intervalul 19:30 – 20:30, mișcarea aliniindu-se inițiativelor Stop TB Partnership din mari orașe ale lumii, precum Barcelona sau Abu Dhabi.

EXPOZIȚIA „FEȚELE TUBERCULOZEI, BOALA NU OCOLEȘTE PE NIMENI” prezintă 12 portrete ale unor foști pacienți, care susțin acum public lupta împotriva tuberculozei și a stigmatului social cauzat de această boală și personalități implicate în combaterea tuberculozei, fiind expusă vis-a-vis de clădirea Primăriei Capitalei, pe gardul care împrejmuiește Parcul Cișmigiu. Expoziția poate fi vizitată de către bucureșteni în PERIOADA 24 MARTIE ȘI 24 APRILIE 2018.

Evenimentul dedicat Zilei Mondiale de luptă împotriva tuberculozei are scopul DE A CREȘTE NIVELUL DE CONȘTIENTIZARE, INFORMARE ȘI IMPLICARE A CETĂȚENILOR ÎN DESFĂȘURAREA DE ACTIVITĂȚI CARE PROMOVEAZĂ O VIAȚĂ SĂNĂTOASĂ, având invitați medici, pacienți, parteneri ai evenimentului, precum și oficialități din domeniul medical, reprezentanți ai instituțiilor implicate.

Au găsit, lângă Mangalia, o peşteră veche de 5,5 milioane ani. A venit NASA! Au descoperit în ea ceva şoc! Au mai văzut asta doar pe Marte

Citeşte mai multe despre:   Stiri Bucuresti